Gave trailer voor 'Star Wars: The Clone Wars'!

Ontmoet The Bad Batch in deze beelden voor de laatste reeks in de serie.

Jim Pedd, 15-02-2020 15:10

Disney en Lucasfilm hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor het zevende en laatste seizoen van de serie Star Wars: The Clone Wars. Die trailer stelt ons voor aan Clone Force 99, ook wel bekend als The Bad Batch. De teaser kan je onderaan dit bericht bekijken!
Voor dit twaalf afleveringen durende seizoen, zien we weer hoe Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano en Captain Rex de strijd aangaan met de separatisten. We zien ook meer van de verhaallijnen die in de originele seizoenen werden opgezet en verkennen de gebeurtenissen die leidden tot Star Wars: Revenge of the SIth.

Lees ook: Deze 20 'Star Wars: Clone Wars'-afleveringen moet je gezien hebben!

Sinds 2008
De serie debuteerde in 2008 en is voor velen een echte introductie geweest in de franchise. Het jongere publiek kon eerst van vijf seizoenen genieten op Disney en vervolgens van een seizoen op Netflix. Nu is de franchise weer 'thuis' en komt er een epische conclusie voor de serie.

Lees ook: Disney+ onthult startdatum 'Star Wars: The Clone Wars'

En helemaal het einde lijkt dit niet te worden. Er is momenteel een vervolg op Star Wars: Rebels in de maak en dat vervolg zou het verhaal van Ahsoka weer oppikken.


Lees meer over: Star Wars THe Clone Wars, Disney, Disney Plus, Star Wars, Lucasfilm

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in