search
Smerige foto's van Negan in 'The Walking Dead'

Smerige foto's van Negan in 'The Walking Dead'

Het tiende seizoen keert spoedig terug voor de laatste reeks afleveringen én Negan gaat een opvallende rol spelen.

Bram de Groot
Gadverdamme! Die Whisperers in The Walking Dead zijn echt heel smerig. Ze trekken namelijk de huid van oude Walkers over hun hoofd, als een soort bivakmuts. Op onderstaande nieuwe foto's uit de aankomende reeks nieuwe aflevering uit de zombieserie wordt duidelijk dat het personage Negan er lekker aan mee doet.

De rol van Negan wordt uiteraard al een tijdje ingevuld door Jeffrey Dean Morgan en in seizoen tien sluit hij zich aan bij Alpha (Samantha Morton) en haar Whisperers. Ook hij zal de huid van de walkers over zicht heen trekken. Check onderstaande beelden maar!



Lees ook: 'The Walking Dead' terug met engste én explosiefste afleveringen tot op heden

[img]https://www.serietotaal.nl/images/foto/w95l7-the-walking-dead-s10-foto-negan-3-600.jpg[/img

Whisperer Negan - vanaf 23 februari!]
In de nieuwe reeks episodes van The Walking Dead zien we hoe Gamma (Thora Birch) ervan wordt beschuldigd dat ze de tegenstanders van Whisperers heeft geholpen door informatie te verstrekken. Dit zou de Alexandria-gang voorbereiden op tegenslagen. Maar nu zijn Alpha en Negan samen en vormen ze een enorme bedreiging!

Lees ook: Wat te verwachten van terugkeer 'The Walking Dead'?

Zondag 23 februari keren de Walkers, Whisperers en de in een grot opgesloten helden weer terug op AMC. Het Nederlandse FOX zender de aflevering "Sqeeuze" de volgende dag uit.

Aanbevolen artikelen