3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Drie aanraders die je vanaf vandaag al zou kunnen gaan kijken op Netflix.

Bram de Groot, 16-02-2020 10:00

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
The People v. O.J. Simpson (miniserie)
Deze miniserie is onderdeel van de American Crime Story-reeks. Het "eerste seizoen" gaat over de aanklacht van moord tegen O.J. Simpson waarvoor hij uiteindelijk werd vrijgesproken. Er zijn rollen voor onder meer Cuba Gooding Jr., Sterling K. Brown, John Travolta en David Schwimmer.

De miniserie bestaat uit tien afleveringen en het "vervolg" The Assassination of Gianni Versace kun je ook op Netflix terugvinden. Op dit moment wordt er gewerkt aan Impeachment rond het Clinton–Lewinsky schandaal uit 1998 en dat plaatsvond van 1995 tot en met 1997.


Ozark (2 seizoenen)
Deze nog lopende serie bestaat tot op heden uit twee seizoenen in deze misdaadserie - met namen als Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Julia Garner - zien we de witwaspraktijken van Martin "Marty" Byrde en zijn familie in het niet zo zachtzinnige plaatsje Ozark in Missouri.

De twee seizoenen bestaan uit 19 afleveringen en het derde seizoen staat gepland voor 27 maart. Het is dus een ideaal moment om in te haken op deze kneitergoede Netflix-serie.


Sons of Anarchy (7 seizoenen)
Deze topserie van de zender FX was te zien van 2008 tot en met 2014 en bestaat uit zeven seizoenen. Het was de grote doorbraak voor acteur Charlie Hunnam - als Jackson "Jax" Teller - en uiteraard zijn er rollen voor onder Katey Sagal, Mark Boone Junior en Ron Perlman.

In Sons of Anarchy volgen we het leven van Jax die de zoon is van een van de oprichters van de motorclub Sons of Anarchy. In 2018 verscheen de spin-off Mayans M.C. rond de rivaliserende en uiteindelijk bevriende motorclub Mayans Motorcycle Club. Deze serie is (nog) niet te zien op Netflix.


Lees meer over: Sons of Anarchy, Ozark, The People v OJ Simpson, American Crime Story, The Assassination of Gianni Versace, Impeachment, Mayans MC

Populair nieuws