Nederlandse serie met absolute topcast in maart naar Netflix

Nederlandse serie met topcast in maart op Netflix

Het aanbod met Nederlandse series op Netflix wordt almaar groter...

Geoffrey Ketels, 17 februari 2020 om 11:30

De Nederlandse serie Costa! wist in het verleden behoorlijk wat harten te veroveren. Nu kan iedereen er binnenkort terug van genieten op de streamingdienst Netflix.
Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie Costa! vanaf 1 maart te bekijken zal zijn op de streamingdienst. In de reeks zien we een absolute topcast bestaande uit zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs en actrices. Het gaat hierbij niet alleen om Georgina Verbaan en Katja Schuurman, maar ook om Kurt Rogiers en Daan Schuurmans.

Proppers
Costa! vertelt het verhaal van zogenaamde "proppers" die werkzaam zijn voor de discotheek 'Costa' in Salou. De cast van de reeks bestaat niet alleen uit de eerder reeds aangehaalde namen, maar ook uit Michiel Huisman welke inmiddels wereldberoemd is geworden. De reeks was oorspronkelijk te zien op de televisie tussen 2001 & 2005.

De serie Costa! was het vervolg op de gelijknamige film welke het levenslicht zag in het jaar 2001. Heb jij Costa! nog nooit gezien? Of wil je graag deze geweldige serie terug kunnen bekijken? Dan is dat dus mogelijk op Netflix vanaf 1 maart 2020!

Lees meer over: Costa, serie, Netflix

Informatie over de serie: Costa!

Populair nieuws