Trailer Formule 1 Netflix-serie 'Drive to Survive' seizoen 2!

Trailer seizoen 2 'Drive to Survive' gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van 'Drive to Survive' gelanceerd...

Geoffrey Ketels, 17-02-2020 16:45

Het is nog iets meer dan 10 dagen wachten op de lancering van het tweede seizoen van Drive to Survive. Nu bouwt Netflix de spanning echter al behoorlijk op door de officiële trailer van het tweede seizoen te lanceren!
Drive to Survive is er niet alleen in geslaagd om een interessante meerwaarde met zich mee te brengen voor Netflix, daarnaast heeft het ook de Formule 1 een extra boost gegeven. Eerder liet F1-eigenaar 'Liberty Media' reeds optekenen dat de reeks de populariteit van het Formule 1 aanzienlijk heeft doen toenemen. Dit niet in het minst bij vrouwen.

Ferrari en Mercedes
Ondanks het feit dat het eerste seizoen van Drive to Survive reeds kon rekenen op heel wat lovende kritieken blonken er toch vooral twee namen uit in afwezigheid. Zowel Ferrari als Mercedes hadden immers in eerste instantie hun medewerking aan de reeks geweigerd. Daar is met het tweede seizoen verandering in gekomen.

Kan jij al niet meer wachten om een voorsmaakje te krijgen van het tweede seizoen van Drive to Survive? Bekijk dan zeker en vast de trailer die hieronder is terug te vinden!


Lees meer over: Drive to Survive, Formule 1, F1, serie, Netflix

Populair nieuws