search
Meerdere oude bekenden terug voor speciale aflevering 'Supergirl'

Meerdere oude bekenden terug voor speciale aflevering 'Supergirl'

Er zit een hele speciale aflevering aan te komen, namelijk de 100ste!

Jim Pedd
Er keren drie personages terug voor de honderdste aflevering van Supergirl. Die show is later deze maand de derde Arrowverse-serie die deze indrukwekkende mijlpaal weet te bereiken en doet dat met een speciale aflevering.

Voor de uur lange aflevering, keren drie acteurs terug die uit de serie verdwenen waren. Mr. Mxyzptlk keert terug naar National City. Hij heeft een nieuw gezicht en biedt Kara een kans die ze niet kan weigeren. Ze mag namelijk terug reizen naar het verleden en fouten daaruit oplossen, om te kijken of dat betere situaties oplost. Zo kan ze dan Lena Luthor haar geheim vertellen, voordat Lex hun vriendschap verpestte door het zelf te doen.

Lees ook: 'Supergirl' viert haar honderdste aflevering!

Terugkerende personages
Er keren drie personages terug: Mon-El, Samantha Arias/Reign en Ben Lockwood/Agent Liberty. Zij zullen dan Kara helpen bij het maken van de ingewikkelde keuzes. De aflevering heeft al een synopsis:

Lees ook: 'Supergirl'-actrice deelt heftige Instagram Video als 'overlever' van huiselijk geweld

Mxyzptlk keert terug met een voorstel voor Kara. Wat als ze terug in de tijd kon reizen en Lena haar geheim vertellen voordat Lex dat deed. Zouden de dingen dan anders zijn gegaan? Kara blikt terug op sleutelmomenten uit de serie en moet beslissen of ze de geschiedenis wil veranderen om weer vrienden te worden met Lena. Vanaf 23 februari te zien.

Aanbevolen artikelen