Nieuw op Disney+: 'Clone Wars' seizoen 7

Nieuw op Disney+: 'Clone Wars' seizoen 7

Het zevende seizoen is vanaf vrijdag 21 februari 2020 te bekijken op Disney+...

Geoffrey Ketels, 17 februari 2020 om 18:33

Goed nieuws voor fans van de populaire animatieserie Clone Wars. Het zevende seizoen is namelijk vanaf komende vrijdag 21 februari 2020 te bekijken op de streamingdienst Disney+!
Het zevende seizoen van Clone Wars is (voorlopig) het laatste deel uit de reeks. Fans hebben er toch best behoorlijk lang op moeten wachten. Het voorbije seizoen verscheen namelijk zomaar even 5 jaar geleden op de televisie. Heb jij nog niet alles van de voorbije seizoenen van Clone Wars gezien? Ook in dat geval heeft Disney heel wat moois voor jou in petto. De belangrijkste afleveringen van de voorbije seizoenen werden door Disney immers geselecteerd en staan op de voorpagina van Disney+.

Clone Wars
Het was best even wachten voor de fans, maar het zevende seizoen van de animatieserie Clone Wars staat vanaf vrijdag eindelijk op Disney+. De reeks vertelt het verhaal van de Clone Wars welke het heelal teisteren. In deze tijd trachten de Jedi-ridders alles in het werk te stellen om de orde te handhaven en daarmee ook de vrede te herstellen.

Ben jij ook benieuwd naar het zevende seizoen van Clone Wars en wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!


Lees meer over: Disney, serie, Disney Plus, Clone Wars, Star Wars

Populair nieuws