'The Witcher' lijkt controversieel element toch niet aan te pakken

The Witcher lijkt zeker element niet aan te pakken

Fans zullen niet heel blij zijn als ze dit weten. Mits het klopt natuurlijk!

Jim Pedd, 18 februari 2020 om 06:00

Het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher was enorm populair. Geen wonder dus dat er hard gewerkt wordt aan een tweede reeks. De makers grijpen dit seizoen ook aan om wat kritiekpunten aan te pakken. Zo waren er fans bepaald niet blij met de soms verwarrende tijdlijnen van de show en viel het harnas van de soldaten van Nilfgaard op negatieve wijze op.
Dat harnas zou in het tweede seizoen aangepakt worden, werd ons beloofd door showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Maar setfoto’s wijzen erop dat dit soms toch controversiële element toch niet aangepakt is zoals sommigen gehoopt hebben.

Lees ook: 'The Witcher'-boeken en -games populairder dan ooit

Kostuum is het zelfde
Setfoto’s tonen dat er opnames gemaakt worden in Nilfgaard. Daar zien we kostuumtests voor figuranten en die kostuums zijn niet veranderd. Het kan heel goed dat dit oude kostuums zijn, die gebruikt worden voor screen tests en dat de scènes op een later moment met nieuwe en aangepaste harnassen gemaakt worden. Helemaal zeker weten we het echter niet.

Lees ook: Netflix vindt twee nieuwe Witchers voor 'The Witcher'

Het zou ook kunnen dat het kostuum van Nilfgaard op een later moment pas aangepast wordt. In de boeken wordt Nilfgaard verslagen bij Sodden Hill en bereidt men zich voor op een nieuwe strijd in de Noordelijke Koninkrijken. In de tussentijd zouden de harnassen verbeterd kunnen worden en is er meteen een ‘logische’ reden in het verhaal om dit te doen.

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Nilfgaard

Populair nieuws