Trailer 'I Am Not Okay With This' één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series

Trailer Netflix-serie 'I Am Not Okay With This'

Dit is misschien wel één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series van dit jaar...

Geoffrey Ketels, 18 februari 2020 om 08:43

I Am Not Okay With This is een aankomende, veelbelovende serie van streamingdienst Netflix. De reeks belooft een combinatie te worden van Stranger Things, The End of the f***ing World en Sex Education!
In de nieuwe Netflix-original volgen we het doen en laten van Sydney, een tiener welke net als andere jongeren probeert te overleven op de middelbare school. Thuis heeft ze echter te maken met een rouwende familie. Bovendien worstelt Sydney ook duidelijk met haar seksualiteit. Om het geheel compleet te maken ontdekt Sydney bovendien ook nog eens dat ze over een wel erg bijzondere kracht beschikt. Ze kan mensen dan ook vermoorden met haar gedachten. Spanning verzekerd!

26 februari 2020
Het is niet lang meer wachten op de lancering van deze nieuwe, veelbelovende Netflix-original. De releasedatum staat namelijk gepland voor volgende week woensdag, 26 februari 2020.

Kan jij al niet meer wachten om enkele nieuwe beelden te zien van deze nieuw Netflix-original? Dat is geen probleem. De officiële trailer welke vandaag door Netflix is gelanceerd is hieronder terug te vinden.


Lees meer over: Sex Education, serie, Netflix, Stranger Things, I Am Not Okay With This

Populair nieuws