search

Ons nieuws van dinsdag 18 februari 2020

Marvel-serie 'Loki' lijkt Kang the Conqueror te gaan introduceren
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Loki' lijkt Kang the Conqueror te gaan introduceren

Het Marvel Cinematic Universe trekt alle registers open vanaf dit jaar en wie weet komt ook Kang the Conqueror wel tevoorschijn.

Met The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision krijgen we dit jaar al twee gave Marvel-series te zien op Disney+. Begin 2021 krijgen we een blik op de avonturen die Loki beleeft na zijn ontsnapping tijdens Avengers: Endgame en wie weet zien we dan ook een opvallend personage debuteren.

Volgens Full Circle Cinema zou in Loki de slechterik Kang the Conqueror gaan debuteren. Naar verluidt zou in de serie ook de tijdreis-organisatie Time Variance Authority (TVA) actief zijn, en laat Kang the Conqueror daar ooit een agent van zijn geweest. Opvallend is dat een jonge Kang in de comics terug in de tijd ging om aan te sluiten bij de Young Avengers als Iron Lad om zo aan zijn toekomst te ontsnappen.

Oud en bekend Marvel-personage
Kang the Conqueror stamt alweer uit 1963 en werd bedacht door grootheden Jack Kirby en Stan Lee. Zij eerste optreden was in Fantastic Four #19. Zijn alter ego heet Nathaniel Richards en hij reist vanuit de 31e eeuw terug in de tijd om in het oude Egypte uit te groeien tot een Pharaoh Rama-Tut.

Lees ook: Loki in opvallende ruimtegevangenis op foto 'Loki' van Marvel Studios

Loki met uiteraard Tom Hiddleston wordt uiterlijk in de lente van 2021 op Disney+ verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alison Brie hint dat er misschien toch een 'Community' film gaat komen
Series / Nieuws

Alison Brie hint dat er misschien toch een 'Community' film gaat komen

Alison Brie laat in een Q&A doorschemeren dat er een kans is dat de langverwachte 'Community' film er toch komt.

Tijdens een Q&A op Reddit laat actrice Alison Brie doorschemeren dat ze interessante informatie over een mogelijke 'Community' film heeft ontvangen. Gaat de langverwachte film er dan toch komen?

Onder de fans van Community is de spreuk "Six seasons and a movie" een bekende terugkerende grap. Toch werd er door fans lange tijd geloofd dat dit ook de toekomst van de serie zou zijn.

Lees ook: 'Community'-film is mogelijk!

Six Seasons and a Movie?
Nadat er nu zes seizoenen zijn geweest, waarvan de laatste in 2015 werd opgenomen, is Community niet meer op televisie te zien. Het enige wat er dus nog mist is een film.

En deze gaat er nu dus mogelijk eindelijk komen. Als antwoord op de vraag of er nieuws was over de Community film antwoordde Alison Brie namelijk het volgende: "actually got an interesting call about it this week...stay tuned…"

Lees ook: Dan toch #SixSeasonsAndAMovie voor 'Community'?

Eerdere geruchten
Dit is dus een hoopvol bericht van de actrice. Het is echter niet de eerste keer dat er over een film rond de serie wordt gespeculeerd.

In 2015 liet Alison Brie zelf al weten dat de kans groter was dat er een film zou komen dan een zevende seizoen. Maker Dan Harmon heeft ook eerder al aangegeven dat hij een film wel ziet zitten. Als de gehele cast ook voor de film openstaat komt de film er dan misschien toch. Community is te streamen op Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer van reboot Steven Spielberg serie 'Amazing Stories'
Series / Trailer

Eerste trailer van reboot Steven Spielberg serie 'Amazing Stories'

Bekijk hier de eerste trailer van 'Amazing Stories' van Apple TV+.

Apple TV brengt de eerste trailer naar buiten van Amazing Stories. Dit is een reboot van de originele serie uit de jaren '80 wat destijds gemaakt en geregisseerd werd door Steven Spielberg.

Spielberg zal dit keer niet regisseren, maar keert wel terug als executive producer. Net als in het origineel worden er in Amazing Stories een aantal verhalen verteld met bovennatuurlijke elementen.

Lees ook: Eerste foto tv-serie 'Amazing Stories' van Steven Spielberg!

John Williams
In de trailer is de originele soundtrack van John Williams terug te horen. Verder lijkt het er op dat er totaal nieuwe verhalen verteld worden in de reboot.

De afgelopen oktober overleden Robert Forster is nog in de serie te bewonderen in een van zijn allerlaatste rollen. Uit de trailer blijkt dat Forster een opa zal spelen die opeens over superkrachten beschikt.

Lees ook: Apple maakt peperdure tiendelige Spielberg-serie

Apple TV+
Apple TV+ begon afgelopen november met een relatief klein aanbod van eigen series. Toch weet de streamingdienst elke keer wel weer grote aansprekende namen te strikken.

Dat Steven Spielberg meewerkt aan deze reboot zal door vele fans van het origineel dan ook als een positieve stap door Apple gezien worden. Amazing Stories heeft in ieder geval de potentie om met de spannende verhalen nieuwe abonnees aan te trekken. Amazing Stories is vanaf 6 maart te zien op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Taika Waititi en Jude Law werken samen aan een nieuwe serie getiteld 'The Auteur'
Series / Nieuws

Taika Waititi en Jude Law werken samen aan een nieuwe serie getiteld 'The Auteur'

Taika Waititi is populair, en heeft nieuwe projecten voor het uitkiezen!

Taika Waititi, vers van zijn Best Screenplay Oscar-overwinning voor Jojo Rabbit, gaat aan een nieuw project beginnen. Het project is in samenwerking met Jude Law voor een Limited serie op Showtime, getiteld The Auteur.

Waititi is momenteel een van de meest gevraagde regisseurs in Hollywood en hij kan bijna alles doen wat hij wil. Dus dat hij ervoor heeft gekozen om deel uit te maken van deze serie, betekent dat het een project is dat hij echt leuk vindt! Waititi zal de serie produceren en co-schrijven met Peter Warren en hij zal ook meerdere afleveringen regisseren.

Lees ook: Regisseur Taika Waititi weet de echte naam van Baby Yoda!

Het verhaal voor de serie wordt verteld vanuit het standpunt van een excentrieke auteur, gespeeld door Law, en het schijnt een satire te zijn op Hollywood. Verder zijn er nog geen details bekend.

Het volgende grote project van Waititi is Thor van Thor: Love and Thunder and voor Law beginnen binnenkort de opnames voor de derde Fantastic Beasts-film. Voor The Mandalorian heeft Waititi al laten zien dat hij goede series kan maken. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor The Auteur beginnen.

Lees ook: Video: alle easter eggs in seizoenfinale 'The Mandalorian' op een rijtje
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tilda Swinton scoort hoofdrol in 'Parasite'-serie
Series / Nieuws

Tilda Swinton scoort hoofdrol in 'Parasite'-serie

Na rollen in Bong Joon Ho's films Snowpiercer en Okja scoort de Oscarwinnende actrice nu de hoofdrol in een spinoff-/remake-serie van Parasite.

Tilda Swinton zal opnieuw samenwerken met Oscarwinnaar Bong Joon Ho. Na de films Snowpiercer en Okja werken de twee nu aan een zesdelige miniserie, die als spinoff/remake moet gelden van Parasite, de film die er een week terug vandoor ging met vier Oscars.

Eerder werd al bekend dat Mark Ruffalo naar alle waarschijnlijkheid de mannelijke hoofdrol zal spelen in de HBO-serie, maar dit is nog niet officieel. Adam McKay moet de serie regisseren, terwijl Joon Ho produceert.

Too soon?
Fans van de film zullen al snel denken dat de serie Parasite het zoveelste voorbeeld is van het witwassen waar Hollywood zich vaker schuldig aan maakt. Joon Ho zelf is echter een stuk positiever en zei onlangs dat hij nauw zal samenwerken met McKay aan het script. Binnenkort volgen er ongetwijfeld meer aankondigingen over dit omstreden project.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hanks-film 'A League of Their Own' wordt serie
Series / Nieuws

Tom Hanks-film 'A League of Their Own' wordt serie

De film van Tom Hanks was begin jaren '90 een grote hit. Nu wordt het verhaal in serievorm verteld.

The Hollywood Reporter heeft vandaag de voltallige cast van Amazon-serie A League of Their Own onthuld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Penny Marshall uit 1992, maar volgt een reeks nieuwe personages.

We zien in de serie hoe een divisie voor vrouwelijke honkballers wordt geformeerd en wat de spelers moeten doen om het voortbestaan ervan in stand te houden in het constant veranderende Amerika.

In de serie worden de hoofdrollen gespeeld door Abbi Jacobson, D'Arcy Carden (The Good Place), Chanté Adams (Bad Hair), Gbemisola Ikumelo (Sex Education), Kelly McCormack (Ginny & Georgia), Roberta Colindrez (I Love Dick), Priscilla Delgado (Julieta) en Melanie Field (Heathers).

Nieuwe poging
Het is niet de eerste keer dat men een serie probeert te maken van A League of Their Own. Eerder zond CBS al een sitcom-versie uit in 1993, maar die werd na vijf afleveringen al geschrapt. We zullen zien of Amazon het beter gaat doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe kan Netflix/BBC-hit 'Dracula' straks verder gaan?
Series / Nieuws

Hoe kan Netflix/BBC-hit 'Dracula' straks verder gaan?

Netflix en de BBC maakten deze gave serie rond de beroemdste vampier die er is.

Krijgt de BBC/Netflix-serie Dracula een vervolg? Als het aan acteur Claes Bang ligt wel. Hij is in de serie te zien als graaf Dracula en alhoewel de serie al na drie afleveringen tot een einde kwam, denkt hij dat er echt wel ruimte is voor meer. Bang zou de cape en scherpe tanden zo weer dragen als hij de kans krijgt.

"Ik hoop dat het niet voorbij is. Ik zou graag een tweede serie willen maken, gewoon omdat het kan, maar ook omdat ik graag zou willen zien hoe Steve [Moffat] en Mark [Gatiss] Dracula en Agatha terugbrengen. Dus, alleen al dat uitzoeken en weten hoe ze dat doen, is het voor mij eigenlijk wel waard," aldus Bang.

Lees ook: Kijkcijfers BBC/Netflix-serie 'Dracula' behoorlijk ingestort

Kan het?
Steven Moffat had daar ook wel iets over te vertellen. "Ik bedoel, het is een serie over wederopstanding. Dat is letterlijk de voornaamste superkracht van de hoofdpersoon. Dracula was toen de serie begon dood en stierf in aflevering twee en kwam weer terug. En ging weer dood. Sister Agatha ging dood en kwam terug. Ik bedoel, iedereen gaat dood in deze serie, dus alles kan," aldus Moffat.

Kortom: alles is mogelijk en wie weet krijgen we straks ook echt meer te zien!

Lees ook: Nieuw op Netflix: de spannende horrorreeks 'Dracula'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Snoeiharde kritiek op 'South Park': schadelijke serie!
Series / Nieuws

Snoeiharde kritiek op 'South Park': schadelijke serie!

Een van de schrijvers van Marvel-serie She-Hulk steekt haar mening niet onder stoelen of bankjes.

South Park is altijd al onderwerp van controverse geweest. Dit weekend laait de kritiek weer flink op, nu She-Hulk schrijfster Dana Schwartz stelt dat de serie zelfs schadelijk is geweest voor de Amerikaanse cultuur. Dat bedoelt ze als volgt: de kijker leert van de serie dat humor en het belachelijk maken van dingen, de enige manier is om met kritiek om te gaan.

Haar kritiek komt voort uit de manier waarop South Park omgaat met gevoelige onderwerpen. Satire is de manier waarop men dat doet en dat vindt ze maar niks. Zo was het hele verhaal rond ManBearPig maar niets, vindt ze en de manier waarop de makers hiermee omgingen is ook niet zo handig, vindt Schwartz. Dat zegt ze dus ook onomwonden in onderstaand bericht op Twitter:



Nieuwe hashtag
Het commentaar van Schwartz op de makers, heeft voor een heel nieuwe hashtag gezorgd. #MySouthParkMemories is nu trending op Twitter en is juist heel positief over de komedieserie. Fans halen hierin herinneringen op aan de serie en vinden het geweldig. Maar volgens de schrijfster is dat verkeer: "de enige boodschap van South Park is dat beide kanten in de politiek even verschrikkelijk zijn en dus is de enige juiste manier om daarmee om te gaan, niets doen. En tegelijk maken ze dan alles belachelijk vanuit hun positie van intellectuele superioriteit."

Lees ook: 'South Park' gaat naar streamingdienst HBO Max
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'I Am Not Okay With This' één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series
Series / Nieuws

Trailer 'I Am Not Okay With This' één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series

Dit is misschien wel één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series van dit jaar...

I Am Not Okay With This is een aankomende, veelbelovende serie van streamingdienst Netflix. De reeks belooft een combinatie te worden van Stranger Things, The End of the f***ing World en Sex Education!

In de nieuwe Netflix-original volgen we het doen en laten van Sydney, een tiener welke net als andere jongeren probeert te overleven op de middelbare school. Thuis heeft ze echter te maken met een rouwende familie. Bovendien worstelt Sydney ook duidelijk met haar seksualiteit. Om het geheel compleet te maken ontdekt Sydney bovendien ook nog eens dat ze over een wel erg bijzondere kracht beschikt. Ze kan mensen dan ook vermoorden met haar gedachten. Spanning verzekerd!

26 februari 2020
Het is niet lang meer wachten op de lancering van deze nieuwe, veelbelovende Netflix-original. De releasedatum staat namelijk gepland voor volgende week woensdag, 26 februari 2020.

Kan jij al niet meer wachten om enkele nieuwe beelden te zien van deze nieuw Netflix-original? Dat is geen probleem. De officiële trailer welke vandaag door Netflix is gelanceerd is hieronder terug te vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?
Series / Nieuws

Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?

We horen weer een interessant nieuw gerucht over de serie van History Channel!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings gaat binnenkort verder op History Channel. De serie is halverwege zijn zesde seizoen, dat het verhaal ook meteen af zal ronden. Het laatste dat we zagen, was dat Hvitserk zich bij zijn broer Ivar voegde en dat het duo zich opmaakte om de vikingen aan te vallen.

Een tracklist hint ernaar wat we kunnen verwachten van het tweede deel van dit seizoen. Drie nummers gaan over Hvitserk: Hvitserk Remembers; Ivar Stopt Hvitserk in Battle en Hvitserk Gets Baptised. Deze titels staan niet op de officiële soundtrack die we op Spotify zien staan, maar hinten wel naar het lot van het personage. En als het klopt, dan kan dat nog interessant zijn.

Lees ook: Er is iets aan de hand met dit 'Vikings'-personage

De Seer
De titel Hvitserk Remembers kan refereren naar het feit dat het personage langsging bij de Seer om zijn lot te bespreken. Hij zou zich ook kunnen herinneren wat hij bereikt heeft de laatste tijd, waaronder de geslaagde moord op Lagertha. De titel Ivar Stopt Hvitserk in Battle kan erop wijzen dat het duo het niet met elkaar eens gaat zijn en dat de strijd straks escaleert.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!

Tot slot wijst de titel Hvitserk Gets Baptised erop dat hij gedoopt wordt, net als Rollo en zelfs Ragnar in de serie overkwam. Dat is een schok voor de fans, die nog even moeten wachten op de conclusies.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden
Series / Nieuws

'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

De productie gaat nu al van start voor deze nieuwe MCU-serie op Disney+.

Marvel Studios is van plan om zeer binnenkort al van start te gaan met de opnames van She-Hulk. Hoewel 2020 qua films en series een redelijk rustig jaar is, barst de bom volgend jaar echt helemaal. Dit jaar krijgen we maar twee films te zien, maar 2021 brengt er maar liefst vijf. En tussen de films door, krijgen we ook series op Disney+ te zien.

We hoeven ons de komende jaren dus echt niet te vervelen. De komende tijd hebben we genoeg om te speculeren en daarna genoeg om te genieten als het op het MCU aankomt. De site The Illuminerdi stelt te weten hoe de productie eruit ziet en heeft informatie geplaatst over de planning.

Lees ook: Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?

Snel van start
Bronnen van The Illuminerdi stellen dat de scenario's van de serie nog niet rond zijn. Daar zit nu wel enige druk achter, want het is de bedoeling dat de opnames in augustus beginnen. Die duren dan tot maart 2021, waarna er waarschijnlijk zes maanden aan post-productie volgen. Dat betekent dat de serie in de herfst van 2021 al af zou kunnen zijn.

Lees ook: Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!

Duidelijk is dat er nog veel moet gebeuren wat cast en crew betreft. En Marvel krijgt het druk, want het is de bedoeling om ook Hawkeye, Ms. Marvel en Moon Knight op te gaan nemen in de tweede helft van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' lijkt controversieel element toch niet aan te pakken
Series / Nieuws

'The Witcher' lijkt controversieel element toch niet aan te pakken

Fans zullen niet heel blij zijn als ze dit weten. Mits het klopt natuurlijk!

Het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher was enorm populair. Geen wonder dus dat er hard gewerkt wordt aan een tweede reeks. De makers grijpen dit seizoen ook aan om wat kritiekpunten aan te pakken. Zo waren er fans bepaald niet blij met de soms verwarrende tijdlijnen van de show en viel het harnas van de soldaten van Nilfgaard op negatieve wijze op.

Dat harnas zou in het tweede seizoen aangepakt worden, werd ons beloofd door showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Maar setfoto's wijzen erop dat dit soms toch controversiële element toch niet aangepakt is zoals sommigen gehoopt hebben.

Lees ook: 'The Witcher'-boeken en -games populairder dan ooit

Kostuum is het zelfde
Setfoto's tonen dat er opnames gemaakt worden in Nilfgaard. Daar zien we kostuumtests voor figuranten en die kostuums zijn niet veranderd. Het kan heel goed dat dit oude kostuums zijn, die gebruikt worden voor screen tests en dat de scènes op een later moment met nieuwe en aangepaste harnassen gemaakt worden. Helemaal zeker weten we het echter niet.

Lees ook: Netflix vindt twee nieuwe Witchers voor 'The Witcher'

Het zou ook kunnen dat het kostuum van Nilfgaard op een later moment pas aangepast wordt. In de boeken wordt Nilfgaard verslagen bij Sodden Hill en bereidt men zich voor op een nieuwe strijd in de Noordelijke Koninkrijken. In de tussentijd zouden de harnassen verbeterd kunnen worden en is er meteen een 'logische' reden in het verhaal om dit te doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen