Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?

Is dit hoe 'Vikings' straks verder gaat?

We horen weer een interessant nieuw gerucht over de serie van History Channel!

Jim Pedd, 18 februari 2020 om 08:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vikings gaat binnenkort verder op History Channel. De serie is halverwege zijn zesde seizoen, dat het verhaal ook meteen af zal ronden. Het laatste dat we zagen, was dat Hvitserk zich bij zijn broer Ivar voegde en dat het duo zich opmaakte om de vikingen aan te vallen.
Een tracklist hint ernaar wat we kunnen verwachten van het tweede deel van dit seizoen. Drie nummers gaan over Hvitserk: Hvitserk Remembers; Ivar Stopt Hvitserk in Battle en Hvitserk Gets Baptised. Deze titels staan niet op de officiële soundtrack die we op Spotify zien staan, maar hinten wel naar het lot van het personage. En als het klopt, dan kan dat nog interessant zijn.

Lees ook: Er is iets aan de hand met dit 'Vikings'-personage

De Seer
De titel Hvitserk Remembers kan refereren naar het feit dat het personage langsging bij de Seer om zijn lot te bespreken. Hij zou zich ook kunnen herinneren wat hij bereikt heeft de laatste tijd, waaronder de geslaagde moord op Lagertha. De titel Ivar Stopt Hvitserk in Battle kan erop wijzen dat het duo het niet met elkaar eens gaat zijn en dat de strijd straks escaleert.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 5 seizoenen 'Vikings'!

Tot slot wijst de titel Hvitserk Gets Baptised erop dat hij gedoopt wordt, net als Rollo en zelfs Ragnar in de serie overkwam. Dat is een schok voor de fans, die nog even moeten wachten op de conclusies.

Bron: Express

Lees meer over: Vikings, History Channel, Einde

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws