Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' seizoen 10b!

Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' S10b!

Heb je er zin in? De AMC-serie gaat zeer binnenkort weer verder.

Jim Pedd, 20 februari 2020 om 17:33

Benieuwd naar de eerste minuten van The Walking Dead seizoen 10b? Nou, dan hoef je niet langer te wachten, want die hebben we voor je. AMC heeft de eerste minuut vrijgegeven en die laat zien wat we kunnen verwachten van het begin van wat een ontzettend spannend seizoen moet worden.
In deze eerste glimp zien we Carol en de anderen, omringd door Walkers in een erg duistere grot. Alpha, de leider van de Whisperers, kijkt vanaf boven neer op haar gevangenen. Carol, die natuurlijk geen fan van Alpoha is, begint te schreeuwen. Daarna verlaat Alpha de grot en draagt ze haar onderlingen op om vooral te zorgen dat haar gevangenen niet kunnen ontsnappen. Dat zal natuurlijk wel lukken, maar het gaat natuurlijk om de hoe-vraag.

Lees ook: Teaser 'The Walking Dead' hint op gruwelijk lot Michonne

Keiharde oorlog
Dit tiende seizoen barst een keiharde oorlog uit tussen de Whisperers aan de ene kant, en onze vrienden aan de andere kant. En dat gaat veel leuks brengen. Zo keert Maggie terug, draagt Negan een Whisperer-masker straks en zullen Eugene en Rosita zoenen. En we nemen helaas afscheid van Michonne, die na al die jaren vertrekt uit de serie.

Lees ook: 'The Walking Dead' scoort zeldzame rating voor seksuele content

Hoe het ook zal lopen, het wordt een spannend nieuw seizoen en de start ligt niet eens meer zo ver van ons vandaan. 23 februari is de eerstvolgende aflevering te zien!


Lees meer over: The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws