Teaser 'The Walking Dead' hint op gruwelijk lot Michonne

Teaser Walking Dead hint op gruwelijk lot Michonne

Gaat ze het eind levend halen, net als Rick, of komt Michonne gewelddadig om het leven?

Jim Pedd, 13 februari 2020 om 07:05

We weten dat Michonne gaat verdwijnen uit AMC’s The Walking Dead. Het personage zal verdwijnen en we hopen eigenlijk dat ze nog een rol heeft in de filmreeks rond Rick Grimes. Maar een nieuwe promo schetst het beeld dat dit mogelijk niet gaat gebeuren. Sterker nog, het lijkt erop dat haar zomaar eens een gruwelijk lot te wachten kan staan.
In de promo zien we beelden van onze helden die ten strijde trekken tegen de Whisperers. En we horen Alpha die vertelt aan Judith dat ze uit de duisternis moet treden en moet zoeken naar het licht. Als we het meisje te zien krijgen, zien we dat ze er bepaald niet vrolijk uitziet; ze kijkt juist uiterst verdrietig. Zou dat erop wijzen dat Michonne de oorlog dit seizoen niet overleeft?


De eerstvolgende aflevering van de serie heeft natuurlijk al een synopsis. Onze helden moeten zien te overleven in een grot, waar ze gevangen zitten tussen de Walkers. Komen ze daar wel levend uit? En als hen dat al lukt, kunnen ze de groepen straks verenigen om mogelijk alles op te offeren en de Whisperers voor altijd het zwijgen op te leggen? Als ze dat niet doen, zal Alpha hen het zwijgen vermoedelijk opleggen.

De serie gaat zondag 23 februari weer verder.

Bron: TV Line

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Michonne, Danai Gurira

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws