search
Eerste trailer van reboot Steven Spielberg serie 'Amazing Stories'
Series / Trailer

Eerste trailer van reboot Steven Spielberg serie 'Amazing Stories'

Bekijk hier de eerste trailer van 'Amazing Stories' van Apple TV+.

Apple TV brengt de eerste trailer naar buiten van Amazing Stories. Dit is een reboot van de originele serie uit de jaren '80 wat destijds gemaakt en geregisseerd werd door Steven Spielberg.

Spielberg zal dit keer niet regisseren, maar keert wel terug als executive producer. Net als in het origineel worden er in Amazing Stories een aantal verhalen verteld met bovennatuurlijke elementen.

Lees ook: Eerste foto tv-serie 'Amazing Stories' van Steven Spielberg!

John Williams
In de trailer is de originele soundtrack van John Williams terug te horen. Verder lijkt het er op dat er totaal nieuwe verhalen verteld worden in de reboot.

De afgelopen oktober overleden Robert Forster is nog in de serie te bewonderen in een van zijn allerlaatste rollen. Uit de trailer blijkt dat Forster een opa zal spelen die opeens over superkrachten beschikt.

Lees ook: Apple maakt peperdure tiendelige Spielberg-serie

Apple TV+
Apple TV+ begon afgelopen november met een relatief klein aanbod van eigen series. Toch weet de streamingdienst elke keer wel weer grote aansprekende namen te strikken.

Dat Steven Spielberg meewerkt aan deze reboot zal door vele fans van het origineel dan ook als een positieve stap door Apple gezien worden. Amazing Stories heeft in ieder geval de potentie om met de spannende verhalen nieuwe abonnees aan te trekken. Amazing Stories is vanaf 6 maart te zien op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen