Alison Brie hint dat er misschien toch een 'Community' film gaat komen

Komt er dan toch een 'Community' film?

Alison Brie laat in een Q&A doorschemeren dat er een kans is dat de langverwachte ‘Community’ film er toch komt.

Tom van der Krieke, 18 februari 2020 16:18

Tijdens een Q&A op Reddit laat actrice Alison Brie doorschemeren dat ze interessante informatie over een mogelijke ‘Community’ film heeft ontvangen. Gaat de langverwachte film er dan toch komen?
Onder de fans van Community is de spreuk “Six seasons and a movie” een bekende terugkerende grap. Toch werd er door fans lange tijd geloofd dat dit ook de toekomst van de serie zou zijn.

Lees ook: 'Community'-film is mogelijk!

Six Seasons and a Movie?
Nadat er nu zes seizoenen zijn geweest, waarvan de laatste in 2015 werd opgenomen, is Community niet meer op televisie te zien. Het enige wat er dus nog mist is een film.

En deze gaat er nu dus mogelijk eindelijk komen. Als antwoord op de vraag of er nieuws was over de Community film antwoordde Alison Brie namelijk het volgende: “actually got an interesting call about it this week...stay tuned…”

Lees ook: Dan toch #SixSeasonsAndAMovie voor 'Community'?

Eerdere geruchten
Dit is dus een hoopvol bericht van de actrice. Het is echter niet de eerste keer dat er over een film rond de serie wordt gespeculeerd.

In 2015 liet Alison Brie zelf al weten dat de kans groter was dat er een film zou komen dan een zevende seizoen. Maker Dan Harmon heeft ook eerder al aangegeven dat hij een film wel ziet zitten. Als de gehele cast ook voor de film openstaat komt de film er dan misschien toch. Community is te streamen op Amazon Prime Video.

Bron: NewsWeek

Lees meer over: Community, Alison Brie, Dan Harmon, Film

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws