search
Taika Waititi en Jude Law werken samen aan een nieuwe serie getiteld 'The Auteur'

Taika Waititi en Jude Law werken samen aan een nieuwe serie getiteld 'The Auteur'

Taika Waititi is populair, en heeft nieuwe projecten voor het uitkiezen!

Emma Nota
Taika Waititi, vers van zijn Best Screenplay Oscar-overwinning voor Jojo Rabbit, gaat aan een nieuw project beginnen. Het project is in samenwerking met Jude Law voor een Limited serie op Showtime, getiteld The Auteur.

Waititi is momenteel een van de meest gevraagde regisseurs in Hollywood en hij kan bijna alles doen wat hij wil. Dus dat hij ervoor heeft gekozen om deel uit te maken van deze serie, betekent dat het een project is dat hij echt leuk vindt! Waititi zal de serie produceren en co-schrijven met Peter Warren en hij zal ook meerdere afleveringen regisseren.

Lees ook: Regisseur Taika Waititi weet de echte naam van Baby Yoda!

Het verhaal voor de serie wordt verteld vanuit het standpunt van een excentrieke auteur, gespeeld door Law, en het schijnt een satire te zijn op Hollywood. Verder zijn er nog geen details bekend.

Het volgende grote project van Waititi is Thor van Thor: Love and Thunder and voor Law beginnen binnenkort de opnames voor de derde Fantastic Beasts-film. Voor The Mandalorian heeft Waititi al laten zien dat hij goede series kan maken. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor The Auteur beginnen.

Lees ook: Video: alle easter eggs in seizoenfinale 'The Mandalorian' op een rijtje

Aanbevolen artikelen