Disney+ komt met handige 'Star Wars' tijdslijn voor de première van 'The Clone Wars' seizoen 7

Handige 'Star Wars' tijdslijn van Disney+

Bekijk hier de handige officiële ‘Star Wars’ tijdlijn van Disney+.

Tom van der Krieke, 19 februari 2020 om 18:37

Voordat het zevende en laatste seizoen van The Clone Wars aankomende vrijdag in première gaat op Disney+, brengt de streamingdienst een handige tijdlijn naar buiten. Op deze officiële tijdlijn zijn alle films en series die tot nu toe binnen de Star Wars franchise te zien zijn geweest op chronologische volgorde gezet.
Met alle verschillende Star Wars verhalen die er nu zijn is het soms moeilijk bij te houden, welke verhaal in welke periode valt. Op deze tijdlijn is bijvoorbeeld echter te zien dat The Clone Wars zich afspeelt in de periode tussen Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

Lees ook: Gave trailer voor 'Star Wars: The Clone Wars'!

The Clone Wars
De geanimeerde Star Wars serie The Clone Wars gaat bij Disney+ zijn laatste seizoen in. Er waren eerder al vijf seizoenen totdat er een abrupt einde aan de serie kwam.

Daarna werden er echter nog een aantal losse afleveringen gereleased die ook wel bekend staan als de Lost Missions, wat nu dus als zesde seizoen wordt gezien. Nu wordt dit dus het zevende en laatste seizoen van de serie en de eerste aflevering komt aanstaande vrijdag op Disney+ te staan.Lees ook: Deze 20 'Star Wars: Clone Wars'-afleveringen moet je gezien hebben!

Lees meer over: Star Wars, The Clone Wars, Disney

Informatie over de serie: Star Wars: The Clone Wars

Populair nieuws