WWE-ster voor tweede seizoen 'The Mandalorian'!

WWE-ster voor tweede seizoen 'The Mandalorian'!

WWE-ster Sasha Banks voegt zich bij de tweede reeks van deze Star Wars-serie.

Jim Pedd, 19 februari 2020 om 16:47

WWE-ster Sasha Banks zou gecast zijn voor Disney+-serie The Mandalorian. De serie debuteerde half november vorig jaar en gold als dé grootste trekker voor de streamingdienst. Nu al rollen de camera’s voor de serie en dat belooft snel wat te worden. In oktober 2020 moet de show al verder gaan, dus er is veel werk te verzetten in relatief korte tijd.
Om die reden rollen de camera’s dan ook al en dat leidt tot nieuwe castleden. Sasha Banks zou nu gecast zijn, maar we weten niet hoe groot haar rol is. De dame kan in meerdere afleveringen te zien zijn, maar het kan ook zo zijn dat ze maar één keer kort te zien is. Wat het wordt, weten we niet. Wel valt op dat ze sinds begin januari niet meer te zien was in de WWE. Ze zou wegens een enkelblessure niet meer te zien zijn geweest, maar gespeculeerd wordt dat dit gewoon een dekmantel is om haar rol in de Star Wars-serie te verbergen.

Lees ook: 'The Mandalorian' gebruikte oude shots van Star Wars

Tweede seizoen
De serie is dus toe aan een tweede seizoen, dat in oktober te zien zal zijn. De serie draait om een Mandalorian die tijdens een missie een kind vindt: Baby Yoda. Hij doet er vanaf dat moment alles aan om het kind te beschermen. En dat is nog best een zware taak met al die mensen die het op hem voorzien hebben.

In oktober weer te zien op Disney+!

Lees ook: Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' familie van Yoda?

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm

Populair nieuws