search
Paul Rudd en Will Ferrell krijgen hoofdrol in nieuwe serie 'The Shrink Next Door'
Series / Nieuws

Paul Rudd en Will Ferrell krijgen hoofdrol in nieuwe serie 'The Shrink Next Door'

Reünie van de twee 'Anchorman' acteurs in bizarre nieuwe komedie.

Will Ferrell en Paul Rudd zijn na Anchorman 2 eindelijk weer een keer samen te zien. De twee komische acteurs gaan samenwerken aan een serie met een bizar plot.

The Shrink Next Door is een donkere komedie waarin de vreemde relatie tussen psychiater Isaac "Ike" Herschkopf (Rudd) en zijn patiënt Martin "Marty" Markovitz (Ferrell) onderzocht wordt. Psychiater Ike neemt tijdens de relatie van de twee namelijk steeds meer van het leven van Marty over, waarbij Ike zelfs in het huis van Marty komt te wonen.

Podcast
Dit alles is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wat eerder al te horen was in de gelijknamige podcast. In deze podcast werd deze bizarre relatie met alle scheve machtsverhoudingen al diep onderzocht.

De serie gaat geproduceerd worden door Media Rights Capital (MRC). Het is nog niet bekend op welk netwerk of streaming platform de serie uiteindelijk te zien zal zijn.

'Anchorman' duo
Het zal ongetwijfeld een plezier zijn om het komische duo Ferrell en Rudd weer samen te zien spelen in deze rollen. Paul Rudd is nu te zien in de goed ontvangen Netflix serie Living With Yourself.

Will Ferrell heeft naast zijn vele bekende filmrollen al eerdere televisie-ervaring met de zeven seizoenen die hij bij Saturday Night Live te zien is geweest. In mei komt er nog de film Eurovision met Will Ferrell in de hoofdrol naar Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen