Daniel Radcliffe ontkent geruchten over Marvel-serie 'Moon Knight'

De 'Harry Potter' acteur ontkent geruchten over 'Moon Knight', maar zegt in de toekomst wel oren te hebben naar een mogelijke rol in een franchise.

Tom van der Krieke, 20-02-2020 12:24

De Harry Potter ster Daniel Radcliffe heeft officieel laten weten dat hij niet te zien zal zijn in de Marvel-serie Moon Knight. Eerder kwam naar buiten dat Radcliffe serieus overwogen werd voor een rol in de toekomstige Disney+ serie.
Er zijn nog steeds maar weinig feiten bekend over de toekomstige Marvel-serie die geproduceerd wordt voor Disney+. Wel is al bekend dat Jeremy Slater, bedenker van The Umbrella Academy, aangesteld is als de hoofdschrijver.

Lees ook: Opnames nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' gaan snel van start

Moon Knight
Daarnaast kwam naar buiten dat de The Witcher scenarist Beau DeMayo ook mee gaat schrijven aan het project. Verder staat vast dat de serie deze zomer gaat beginnen met de productie.

Er is ondertussen nog geen enkel castingnieuws en het kan nog wel even duren voordat er wat officieel bekend gemaakt gaat worden. Er waren al wel langere tijd hardnekkige geruchten dat Radcliffe de hoofdrol zou gaan vertolken in de serie.

Lees ook: Marvel-serie 'Moon Knight' krijgt hulp van 'The Witcher'-scenarist

Toekomstige franchise Radcliffe?
Daniel Radcliffe laat nu officieel weten dat hij helemaal niet gevraagd is voor Moon Knight. In hetzelfde interview zegt de acteur dat hij best nog wel eens de stap naar een franchise zou willen maken, mits het een waanzinnig goed script is.

Na Harry Potter is het dus niet ondenkbaar dat we Radcliffe nog een keer in een franchise terug zullen zien. Dit zal dus niet in Moon Knight zijn, maar wie weet vinden we de acteur in de toekomst nog wel in het Marvel universum terug.

Lees ook: Nog een naam voor 'Moon Knight'

Bron: ScreenRant

Lees meer over: Daniel Radcliffe, Marvel, Disney, Moon Knight

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader