Laatste afleveringen 'Suits' seizoen 7 staan binnenkort op Netflix!

Releasedatum 'Suits' seizoen 7B op Netflix bekend

Het tweede deel van het zevende seizoen van 'Suits' moet volgende maand op de streamingdienst Netflix verschijnen...

Geoffrey Ketels, 21 februari 2020 om 10:14

Het eerste deel van het zevende seizoen van de serie Suits verscheen voorbije december reeds op Netflix. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt wanneer ook het tweede deel te bekijken zal zijn.
Toen het eerste deel van het zevende seizoen van Suits op Netflix verscheen in december slaakten heel wat fans van de reeks een vreugdekreetje. Toch was dat geluk slechts van korte duur, want alleen het eerste deel van het zevende seizoen verscheen op de streamingdienst. Gedurende lange tijd bleef het bovendien onduidelijk wanneer Netflix nu precies het tweede deel van het zevende seizoen zou gaan toevoegen.

Lees ook: Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"

28 maart
Bovenstaande vraag is nu door de streamingdienst (eindelijk) beantwoord. Het tweede deel van het zevende seizoen zou dan ook op Netflix moeten verschijnen op 28 maart van dit jaar. Verwacht wordt bovendien dat ook het achtste seizoen later dit jaar nog aan het aanbod van Netflix zal worden toegevoegd. Voor het negende en laatste seizoen van Suits is het wellicht wachten tot volgend jaar.

Het tweede deel van het zevende seizoen van Suits is goed voor nog eens zes nieuwe afleveringen. Deze zijn aldus vanaf 28 maart te bekijken op Netflix!

Lees meer over: Suits, serie, Netflix

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws