Vikingen belanden in de moderne wereld in trailer 'Beforeigners'

Tijdreizende Vikingen in trailer 'Beforeigners'

De komische Noorse serie wordt nu beschikbaar gesteld voor een wereldwijd publiek.

Zilko Tarici, 21 februari 2020 om 13:36

HBO, de thuishaven van prestigieuze tv-series, heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van het Noorse Beforeigners. In de serie zien we hoe het hedendaagse Oslo wordt overspoeld door een hoop tijdreizende Vikingen. Je kunt de beelden hieronder bekijken.
Het centrale gegeven van de serie is weliswaar volslagen onrealistisch, maar de trailer verkoopt het concept uitstekend. Niet alleen gaan we zien hoe de aankomst van de Vikingen zorgt voor veel komische taferelen, maar ook hoe het project uiteindelijk een politieserie blijkt. Een van de tijdreizende wildemannen voegt zich bij de politiemacht van Oslo en lost op zijn manier een reeks mysteries op.

Meer tijdreizigers
Vikingen zijn echter niet de enige historische figuren die de serie bevolken. We zien ook 18e eeuwse wezen de straten bevolken en hoge heren uit deze zelfde tijd in koetsen rijden. Hoe dit alles is gebeurd is nog onduidelijk.

Beforeigners is een zesdelige Noorse miniserie die in 2019 werd gemaakt door HBO Europe. Het netwerk besloot door het succes ervan in Noorwegen om de serie ook elders beschikbaar te stellen.


Lees meer over: Beforeigners, HBO, Krista Kosonen, Nicolai Cleve Broch, HBO Europe

Populair nieuws