Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

De HBO-serie gaat snel verder en dan barst de strijd in alle hevigheid los.

Jim Pedd, 21 februari 2020 om 14:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO's Westworld begon als een serie die zich in het wilde westen en het feudale Japan afspeelde. Maar die settings worden dit derde seizoen verruild voor de echte wereld. Wel die van de toekomst, want daarin speelt de serie zich uiteraard af.
Afgelopen seizoen wist Dolores eindelijk te ontsnappen uit Westworld. Ze nam een aantal pearls (met daarin de kennis en geest van andere hosts) met zich mee. En is nu vastbesloten de mensheid een lesje te leren. Hoe dat loopt is de vraag, maar het zal met flink wat geweld gepaard gaan. Dat blijkt wel uit onderstaande trailer voor het derde seizoen.

Lees ook: Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

Derde seizoen
Wat dit derde seizoen precies brengt qua verhaal is onduidelijk. Dolores ontmoet in elk geval Caleb, die haar denken over de mensheid behoorlijk zal veranderen. Niet alle mensen blijken namelijk slecht, zoals ze eerst wel gedacht zal hebben. En niet alle hosts zijn hetzelfde, want Maeve krijgt de opdracht Dolores op te jagen en gaat dat, zo lijkt het, ook doen.

Lees ook: Nieuwe teaser trailer 'Westworld' onthult premièredatum seizoen 3!

Dit nieuwe seizoen wordt gemakkelijker om te volgen en krijgt acht afleveringen. Twee minder dus dan eerdere seizoenen. Vanaf 15 maart weer te zien op HBO.


Lees meer over: Westworld, HBO, seizoen 3

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws