search
'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!

Het lijkt erop dat we dan eindelijk iets zien van dit klassieke personage, dat straks weer te zien is!

Een nieuwe reclame voor The Walking Dead hint naar de terugkeer van Maggie. Het personage vertrok halverwege seizoen negen, om samen met Georgie ergens ver weg aan de kust een nieuwe gemeenschap op te zetten. Maar nu al keert ze terug in de AMC-serie.

In onderstaande TV-spot, die helaas niet in hoge kwaliteit beschikbaar is, en enkel te zien is op Twitter, zien we dat Carol kijkt naar een aantal portretten. Een daarvan is van Hershel, de ander van Glenn. Hershel is natuurlijk de vader van Maggie en Glenn haar echtgenoot die nog zo gruwelijk om het leven kwam door toedoen van Negan.

Lees ook: Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' seizoen 10b!


Maggie was voordat ze vertrok de leider van Hilltop. Die positie werd overgenomen door Ezekiel en Yumiko, die nu de scepter zwaaien daar. Maar met de terugkeer van Maggie, zou dat zomaar eens kunnen veranderen. Alhoewel we dat natuurlijk allerminst zeker weten. Wanneer Maggie terugkeert is nog niet zeker, al weten we dat ze ook in seizoen 11 als vaste aanwezige te zien is.

Lees ook: Teaser 'The Walking Dead' hint op gruwelijk lot Michonne

De AMC-serie keert komende zondag weer terug op televisie. Hopelijk voor showrunner Angela Kang met betere kijkcijfers! Onder haar wordt de serie beter dan ooit ontvangen, maar ook steeds slechter bekeken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen