search
3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan
Series / Featured

3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan

Deze misdaadseries op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede misdaadseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Bron / The Bridge (4 seizoenen)
Het Deens-Zweedse Bron kan misschien wel gezien worden als de grondlegger van het enorme succes van Scandinavische misdaadseries. Het verhaal start met het onderzoek naar een lijk dat gevonden wordt op de verbindende Sontbrug tussen Denemarken en Zweden.

De serie werd wereldwijd verkocht en er verschenen maar liefst vijf remakes, waaronder de tweedelige Amerikaanse versie met Diane Kruger.Homeland (7 seizoenen)
Deze spionageserie van de zender Showtime is een groot succes en heeft veel fans. Homeland draait vooral om het personage Carrie Mathison, de CIA-agente van actrice Claire Danes. De serie start met een verhaal rond het personage Brody (Damian Lewis), een marinier die mogelijk is overgestapt naar al-Qaeda.

In de volgende seizoenen zien we vooral hoe het personage Mathison haar carrière op verschillende manieren voortzet. Het achtste, recent gestarte seizoen zal het laatste zijn.Narcos (3 seizoenen)
In 2015 verscheen Narcos op Netflix als Original en er werd in de misdaadserie vooral gekeken naar de opkomst en ondergang drugskoning Pablo Escobar. Dit was in seizoen één en twee het thema. In seizoen drie werd er gekeken naar de wereld na de dood van Escobar. Het Cali-kartel neemt dan de zaakjes in handen.

Na deze drie eerste Narcos-seizoenen verscheen de Netflix-serie Narcos: Mexico en het tweede seizoen daarvan debuteerde eerder deze maand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen