search
Officieel: de serie 'Friends' keert terug!
Series / Nieuws

Officieel: de serie 'Friends' keert terug!

Na zo'n vijftien jaar keert Friends weer terug op de buis en dat zullen de fans vast leuk vinden.

Met de aflevering The One Where It All Began (oorspronkelijk The One Where Monica Gets A Roommate) begon Friends in 1994. Tien jaar later zette de maker na 236 afleveringen een punt achter de sitcom. Nu keert de vriendengroep weer terug!

Al een tijdje zijn er berichten dat Friends terugkeert en nu is de kogel ook echt door de kerk. Variety meldt dat er een reünie komt op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Alle bekende gezichten keren terug, met uiteraard de zes personages van Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer voorop.

Eenmalige special
Het lijkt er vooralsnog op dat het bij een eenmalige speciale aflevering blijft. Volgens Variety krijgen de zes hoofdfiguren allemaal 2,5 miljoen dollar voor hun werk aan deze aflevering die volgt op The Last One uit 2004. Ook Marta Kauffman en David Crane, de originele bedenkers van Friends, zouden weer betrokken zijn.

Lees ook: 'Friends'-reboot met alleen zwarte of Aziatische vrienden op komst?

Overigens zet HBO Max alle bestaande afleveringen online en dat is voor de fans een soort van geschenk. Overigens verschijnt HBO Max eerst in de States. HBO-content blijft in Nederland voorlopig exclusief beschikbaar via Ziggo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen