Nieuw op Netflix: 'Better Call Saul' seizoen 5!

Nieuw op Netflix: 'Better Call Saul' seizoen 5!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is vanaf vandaag te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 25 februari 2020 om 15:29

Goed nieuws voor de fans van de serie Better Call Saul. Het vijfde seizoen wordt vandaag namelijk afgetrapt op Netflix. Ook op de tweede aflevering is het allerminst lang wachten.
De eerste aflevering van het vijfde en voorlaatste seizoen van Better Call Saul is vanaf vandaag te bekijken op de streamingdienst Netflix. Ook op de tweede aflevering is het allerminst lang wachten. Het uitzendschema van Netflix heeft namelijk duidelijk gemaakt dat deze reeds vanaf morgen te bekijken zal zijn. De overige afleveringen verschijnen op 3 maart, 10 maart, 17 maart & 24 maart.

Lees ook: 'Better Call Saul' heeft beter eind dan 'Breaking Bad'

Voorlaatste seizoen
Het vijfde seizoen is niet het laatste, maar wel het voorlaatste seizoen van de reeks. Better Call Saul geniet een enorme populariteit. De reeks wordt dan ook niet alleen sterk gewaardeerd door fans, maar ook door de critics. Onder meer op de website IMDB staat dan ook een mooie score van 8,7/10.

Kan je nog niet meteen kijken naar de nieuwste afleveringen van Better Call Saul, maar wil je wel alvast graag een voorsmaakje? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Wil je wel direct de eerste aflevering van het vijfde seizoen bekijken? Dan is dat dus vanaf vandaag, maandag 24 februari 2020 mogelijk op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Better Call Saul, serie, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws