Prachtige eerste trailer Netflix-serie 'Transformers: War for Cybertron'

Eerste trailer 'Transformers: War for Cybertron'

De Netflix-serie laat straks zien hoe de oorlog op de planeet Cybertron uitgevochten is.

Jim Pedd, 25 februari 2020 om 15:29

Netflix heeft een eerste trailer vrijgegeven voor Transformers: War for Cybertron. Deze serie telt straks drie delen, of zoals Netflix het noemt, hoofdstukken. Het eerste deel bestaat uit zes afleveringen van elk 22 minuten.
De eerste trailer, die werd vrijgegeven tijdens de New York Toy Fair, laat de laatste uren van de verwoestende burgeroorlog op de planeet Cybertron zien. We zien dat de Autobots en de Decepticons het tegen elkaar opnemen. Twee leiders, Optimus Prime en Megatron, willen allebei hun planeet van de tegenstander zien te redden. Maar om het conflict te stoppen, voelt Megatron zich gedwongen de Allspark te gebruiken. Dat is de bron van al het leven op Cybertron. Daardoor zou Megatron alle Autobots formatteren, waardoor iedereen weer verenigd wordt.


De serie wordt gemaakt door F.J. DeSanto, die eerder Transformers-serie Transformers: Titans Return maakte. Hij keert nu dus terug naar de franchise en maakt ditmaal een Japans-uitziende anime. De Netflix-serie telt straks dus drie delen. Het tweede deel heet Earthrise en krijgt ook zes afleveringen. Het derde deel komt er natuurlijk ook, maar heeft nog geen naam.

Lees meer over: Netflix, Transformers, Transformers War for Cybertron

Populair nieuws