Deze 'Better Call Saul'-cameo zagen we niet aankomen

Deze Better Call Saul-cameo was niet verwacht

Een hele mooie, maar ergens ook verdrietige cameo dit nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 27 februari 2020 om 10:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Better Call Saul is weer bezig! De spin-off begon met een heel opvallende cameo, van niemand minder dan acteur Robert Forster. De acteur, die helaas overleden is, had een belangrijke rol in de nieuwste aflevering van de Breaking Bad spin-off.
In die serie was de acteur te zien als Ed, een man die voor de onderwereld werkt en vanuit daar nieuwe identiteiten opzet voor diverse mensen. Zo zorgde hij voor Walter White, Jesse Pinkman én Saul Goodman, toen hun misdaadoperatie uit elkaar begon te vallen. Helaas overleed Forster afgelopen herfst, na een strijd geleverd te hebben met hersenkanker. De acteur werd 78 en de alfevering is aan hem opgedragen.

Lees ook: 'Better Call Saul' heeft beter eind dan 'Breaking Bad'

Driezijdige serie
Better Call Saul is een driezijdige serie, zowel een prequel, interquel als sequel op de gebeurtenissen in Breaking Bad. We zien in het vervolg hoe het verder gaat Jimmy McGill, a.k.a. Saul Goodman, als hij als Cinnabon-manager in Nebraska aan de slag gaat. De eerste aflevering van seizoen 5 brengt ons meer van dat verhaal en brengt ook Ed terug. Saul wordt namelijk herkend door iemand en besluit daarop van Ed te vragen of hij een nieuwe identiteit kan regelen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Better Call Saul' seizoen 5!

Dat kost veel geld en daarop besluit Jimmy dat hij de situatie maar gewoon zelf op moet en wil lossen. Hoe dat afloopt, moeten we natuurlijk nog beleven.

Bron: CB

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Netflix, Cameo

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws