Wordt deze actrice Marvels 'She-Hulk'?

Wordt deze actrice Marvels 'She-Hulk'?

Alison Brie is een van de frontrunners voor de rol, horen we nu!

Jim Pedd, 27 februari 2020 om 10:37

Marvel is druk op zoek naar iemand voor de rol van She-Hulk. Van Daniel Richtman horen we nu dat niemand minder dan Alison Brie overwogen wordt voor de hoofdrol in de serie. Die komt op Disney+ te staan en zal het personage She-Hulk introduceren, die vervolgens een eigen en grote rol krijgt in de films van het MCU.
She-Hulk heet eigenlijk Jennifer Walters en is het nichtje van Bruce Banner. Ze wordt neergeschoten en heeft daarop ontzettend snel bloed nodig. En dus besluit men bloed van Bruce te gebruiken, waardoor Jennifer ook een Hulk-kant krijgt. She-Hulk wordt daarop geboren en wordt al snel een belangrijk lid van de Avengers.

Lees ook: Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

Het MCU
Het MCU wordt alleen maar groter de komende tijd. She-Hulk is een van de tien series die in de maak zijn voor Disney+. Daar krijgen we heel veel series te zien, voor een deel rond personages die we al kennen (denk aan Falcon, Winter Soldier, Loki, Hawkeye en Scarlet Witch en Vision), en voor een deel rond nieuwe personages. Die nieuwe personages die gaan we ontmoeten en krijgen straks een grote rol in het MCU en dan met name ook de films.

Lees ook: Marvel-serie 'She-Hulk' volgt oorsprongsverhaal van de comics

Daarbij gaat het niet alleen om She-Hulk, maar ook om Moon Knight en Ms. Marvel. Zij zijn het belangrijkste trio dat de komende tijd zal debuteren in het MCU. De series zijn in 2021 en in 2022 te zien.

Bron: WGTC

Lees meer over: She Hulk, Marvel, MCU, Alison Brie, Disney Plus

Populair nieuws