Anime streamingdienst Crunchyroll maakt lijst van eigen Originals bekend

Crunchyroll maakt lijst van eigen Originals bekend

Crunchyroll kondigt eigen producties aan, wat de Crunchyroll tot de eerste streamingdienst met een eigen animatiestudio maakt.

Tom van der Krieke, 25 februari 2020 om 19:29

Crunchyroll wordt de eerste anime streamingdienst met een eigen animatiestudio. De streamingdienst brengt een lijst van acht series naar buiten die ze zelf gaan produceren.
Hiermee lijkt Crunchyroll de strategie van streamingdiensten als Netflix, Disney en Amazon Prime Video te volgen. Door zelf exclusieve content te produceren is Crunchyroll minder afhankelijk van de producties en licenties van andere bedrijven.

Acht gloednieuwe series
Van de acht series die bekend zijn gemaakt wordt de helft gecoproduceerd met de Japanse animatiestudio’s Production I.G. en Mappa. Vier van de series zullen volledig geanimeerd en geproduceerd worden door Crunchyroll zelf.

De series die door Crunchyroll zelf geanimeerd zullen worden zijn: FreakAngels, High Guardian Spice, Meji Gekken: Swords & Guns en Onyx Equinox. Verder zijn er drie opvallende WebToons die door Crunchyroll tot serie gemaakt zullen worden; Nobleese, The God of High School en Tower of God. Bekijk hieronder de trailer van Crunchyroll Originals.


Lees meer over: Crunchyroll, Originals, anime, animatie

Populair nieuws