search
4e en laatste seizoen 'Atypical' aangekondigd: de laatste avonturen van Sam!

4e en laatste seizoen 'Atypical' aangekondigd: de laatste avonturen van Sam!

Aangekondigd: Een laatste seizoen van 'Atypical' over Sam en zijn familie "wat betekent het eigenlijk normaal te zijn?"

Emma Nota
Netflix brengt Atypical terug voor een 4e en laatste seizoen, heeft de streamer net bevestigd. Seizoen 4 is momenteel gepland voor 2021 en dit laatste seizoen zal uit 10 afleveringen bestaan.

Schrijver en producent Robia Rashad heeft er alvast veel zin in "Ik ben heel blij dat we seizoen 4 van 'Atypical' doen. En hoewel ik zo verdrietig ben dat er aan het einde aan deze serie komt, ben ik zeer dankbaar dat ik dit verhaal heb kunnen vertellen. Onze fans zijn zulke mooie, meelevende supporters van deze show geweest."

"Bedankt aan alle fans dat jullie zo open staan voor Sam's stem en verhalen, en die van de hele Gardner-familie. Ik hoop dat de erfenis van 'Atypical' is dat er meer ongehoorde stemmen worden gehoord en grappige, emotionele verhalen blijven vertellen vanuit ondervertegenwoordigde standpunten."

Bekijk op instagram

Netflix bevestigde het laatste seizoen op sociale media: "Ga mee met Sam op een laatste expeditie. Atypical komt terug voor een vierde en laatste seizoen."

Atypical gaat over Sam, gespeeld door Keir Gilchrist, die als 19-jarige in het autismespectrum op zoek is naar liefde en onafhankelijkheid. De rest van zijn familie worstelt ondertussen met verandering in hun eigen leven terwijl ze zich allemaal afvragen: wat betekent het eigenlijk normaal te zijn?

Voor wie nog niet bekend is met Atypical, nog eens de trailer van het eerste seizoen:


Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Atypical' seizoen 3!

Aanbevolen artikelen