Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?

Kijkcijfers The Walking Dead voor het eerst beter

'The Walking Dead' ziet eindelijk weer een beetje herstel maar of dit zo blijft is de vraag.

Jim Pedd, 27-02-2020 10:22

De afgelopen tijd leverde The Walking Dead constant kijkers in. Dat leek bijna niet meer te stoppen en we begonnen ons zelfs af te vragen of de AMC-serie nog wel een lang leven beschoren was. Nou, met Squeeze, de midseason premiere, is het tij dan eindelijk gekeerd.
Het aantal kijkers nam met 9% toe als geheel en als het aankomt op de 18-49 demografie, deed de serie het nog beter met een groei van 17 procent. De aflevering trok een 1.2 in de demografie en 3,5 miljoen kijkers. Daarmee is het de best bekeken aflevering in het tiende seizoen tot nu toe.

Lees ook: Bekijk hier de meest bizarre 'Walking Dead'-seksscène tot nu toe

Gaat het beter?
Hiermee lijkt het erop dat het tij misschien wel eens kan keren. AMC heeft altijd gezegd dat men vertrouwen houdt in de serie. Voor Angela Kang, die als showrunner bezig is, is het bovendien een mooie opsteker, want onder haar nam het aantal kijkers tot nu toe eigenlijk bijna alleen maar af.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 eindigt met enorme cliffhanger

De kans is aanwezig dat kijkers nu gewoon weer zin hebben in de boel, vooral nu er een film aan zit te komen en een elfde seizoen aankomt. Daarnaast zat er een wel heel opvallende seksscène in deze aflevering, die in de marketing al belicht werd. Komende week wordt in elk geval interessant en zal veelbepalend zijn.

Bron: WGTC

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Kijkcijfers, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws