Eindelijk: de nieuwe kapitein van de Enterprise is onthuld!

De nieuwe kapitein van de Enterprise is onthuld!

Wie is nu de baas over het beroemdste ruimteschip uit Star Trek?

Jim Pedd, 27 februari 2020 om 09:12

Star Trek: Picard was tot nu toe een wat opvallende serie in de franchise. We doken pas laat de ruimte in, waarmee Jean-Luc het dus een tijdje rustig aan kon doen. In het boek The Last Best Hope van Una McCormack, krijgen we eindelijk meer te weten over het universum zoals het er nu voor staat.
In het boek horen we eindelijk dat niemand minder dan Worf de nieuwe kapitein van de Enterprise is. Dat is interessant, want het leek er lange tijd op dat de Klingon nooit de kans zou krijgen om de leiding over een ruimteschip op zich te nemen. Niets is echter minder waar, nu we weten dat Worf zo’n beetje het bekendste schip van Starfleet mag leiden.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' onthult tragisch lot Seven of Nine

Mooie toekomst
De hoop van fans is natuurlijk dat Worf nog een mooiere toekomst te wachten staat. Michael Dorn, die de rol natuurlijk al die jaren gespeeld heeft, hoopt op een spin-off en fans zijn het tot nu toe roerend met hem eens. Dorn zal in elk geval niet in Picard te zien zijn, maar waarom dan niet in een eigen serie?

Lees ook: Twee nieuwe 'Star Trek'-series in de maak!

We weten van Alex Kurtzman, baas van Star Trek op dit moment, dat er op dit moment aan nog twee nieuwe series gewerkt wordt. Zou een Worf-show daarbij horen?

Bron: WGTC

Lees meer over: Star Trek Picard, Enterprise, Star Trek

Populair nieuws