search
BBC over toekomst van 'Doctor Who' na enorm kijkersverlies
Series / Nieuws

BBC over toekomst van 'Doctor Who' na enorm kijkersverlies

De afgelopen weken verliest de serie heel wat van zijn vaste kijkers.

De doorgaans erg succesvolle en lang draaiende serie Doctor Who lijdt de laatste weken aan een enorme terugloop van het aantal kijkers. De serie zit duidelijk in een dip. Hoe kijkt de BBC naar de toekomst van de serie?

Volgens Deadline had de voorlaatste aflevering van het twaalfde seizoen van Doctor Who slechts 3,7 miljoen kijkers. Piers Wenger, de verantwoordelijk dramaserie-manager bij de BBC, lijkt zich echter geen zorgen te maken over de lage kijkcijfers.

"Het is een ongelooflijk belangrijke show voor het jonge publiek en wordt nog steeds bekeken door gezinnen in een wereld waar minder shows de macht hebben om dat te doen. Het zal altijd een belangrijke show voor ons zijn en we zijn nog heel lang verwijderd van het moment waarop we de serie met rust laten."

The Timeless Children
Actrice Jodie Whittaker is vanaf 1 januari dit jaar te zien in seizoen twaalf van de fantasy /scifi-serie. Op 1 maart verschijnt de laatste aflevering "The Timeless Children". De eerste aflevering noteerde nog bijna 7 miljoen kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen