Netflix gaat interactief met 'Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal'

Netflix lanceert interactieve special in maart

Netflix zal volgende maand een interactieve special lanceren voor de reeks 'Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal'...

Geoffrey Ketels, 26 februari 2020 om 15:11

Helemaal nieuw is het uiteraard niet, maar een film of serie een interactief extraatje geven is en blijft bijzonder. Netflix pakt op 10 maart alvast uit met een dergelijke "special" op haar streamingplatform.
Mensen zitten toch net even wat aandachtiger te kijken wanneer een serie of film extra tot leven komt door middel van interactieve mogelijkheden die worden aangeboden. Dit is iets wat Netflix ook moet gedacht hebben en dus pakt ze uit met een interessant extraatje voor Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal. De eerste serie rond Carmen Sandiego verscheen reeds in het jaar 1999.

10 maart
De nieuwe interactieve special zal verschijnen op 10 maart en zal zo'n 45 minuten duren. In de nieuwe interactieve game moet jij als kijker verschillende keuzes maken voor Sandiego. In de special is te zien dat Carmen Sandiego deelneemt aan de Villains International League, maar ze jouw hulp daarbij wel kan gebruiken. Let op, slaag je er niet in om haar te helpen? In dat geval zal V.I.L.E. het geheugen van Zack & Ivy wissen en ze bij de organisatie laten aansluiten. Er staat dus veel op het spel!

Ben jij ook al zo benieuwd naar hoe bovenstaande nu precies zal verlopen? Ontdek dan zeker alvast even de trailer welke Netflix op de wereld heeft losgelaten! Deze is hieronder te bekijken!


Lees meer over: Netflix, interactieve game, videogame, serie, Carmen Sandiego To Steal or Not to Steal

Populair nieuws