Tom Holland wil Spider-Man in Marvel-serie 'WandaVision'!

Tom Holland wil Spider-Man in serie 'WandaVision'

De Marvel superheld heeft nog geen rol in de Disney+ series. Zou WandaVision een optie kunnen zijn?

Bram de Groot, 26 februari 2020 om 18:27

Eind dit jaar verschijnt WandaVision op Disney+. In de Marvel-serie zien we vooral een aantal zeer vreemde avonturen van de bekende Marvel-personages Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). Nu oppert Tom Holland dat zijn Spider-Man ook wel een rol kan krijgen.
Vooralsnog bevindt de toekomst van Peter Parker / Spider-Man zich enkel op het witte doek. In de zomer van 2021 is hij te zien in een tweede vervolg op Spider-Man: Homecoming (2017) en daarna is hij in nog een MCU-film te zien. Hoofdrolspeler Holland ziet hem graag in WandaVision.

Kevin Feige heeft mijn nummer!
De acteur tegenover MTV: "Paul en Elizabeth zijn twee van de aardigste mensen die ik ken en ik zou graag nog een keer met ze willen samenwerken en ze een beetje beter willen leren kennen. Dus als ik Spider-Man in de WandaVision-show zou kunnen spelen, dan zou dat geweldig zijn. Dus Kevin Feige, 'als je dat wilt doen, dan weet je mijn nummer'."

Lees ook: Tweeling bevestigt in foto's knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

WandaVision start in de december op Disney+ en bestaat naar verluidt uit zes afleveringen. Holland was overigens al eens te zien in een serie, namelijk in Wolf Hall als Gregory Cromwell.

Bron: MTV

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws