Humor: nieuwe trailer 'Westworld' maakt er een romantische komedie van

Nieuwe 'Westworld'-trailer maakt er een romkom van

Humor van de kant van HBO, met deze grootschalige sci fi serie.

Jim Pedd, 28 februari 2020 om 13:06

Westworld heeft een hele opvallende nieuwe trailer gekregen. Showrunners Lisa Joy en Jonathan Nolan willen, zo lijkt het, aan fans laten zien dat de serie nu wat minder zwaar wordt dan tot nu toe het geval was. In plaats daarvan krijgen we een wat lichtvaardiger geheel.
De website van het in-universe techbedrijf Incite lanceerde in november en dropte daar tot nu toe enkel hints naar wat de serie ons zal brengen. HBO bracht vorige week een nieuwe trailer uit en sindsdien is de site van Incite behoorlijk interessant geworden. Het mooiste? Een trailer die van de serie een romkom maakt.

Lees ook: Bekijk een geheime trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Westworld
De nieuwe trailer heeft een pakkende naam: When Caleb Meets Dolores. Dat had natuurlijk zo de titel van een romantische komedie kunnen zijn. En nu ontmoeten ze elkaar echt en gaan ze iets heel anders doen dan waar de romkom op zou hinten. We krijgen namelijk een keiharde serie te zien, vol bloed en moord.

Lees ook: Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

Dolores begint dit derde seizoen namelijk een revolutie op Aarde, waarbij de robots mogelijk de overhand gaan krijgen op de mens. Vanaf 15 maart te zien op HBO.


Lees meer over: Westworld, HBO, Romkom, Lisa JOy, Jonathan Nolan

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws