Bekijk een geheime trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Bekijk een geheime trailer voor 'Westworld' S3

Er zijn heel wat nieuwe beelden vrijgegeven van de spannende HBO-serie.

Jim Pedd, 25 februari 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans kregen vorige week voor het eerst een echte blik op het derde seizoen van HBO’s Westworld, seizoen 3. Maar op het internet wisten fans een heel nieuwe trailer te vinden. Een geheime trailer, die nog veel meer laat zien van het nieuwe seizoen van de HBO-serie.
De trailer laat nieuwe blikken zien op het derde seizoen van de serie. We zien dat het er niet heel erg gemakkelijk aan toegaat voor Dolores en haar ook uit Westworld ontsnapte Hosts. Zij proberen vorm te geven aan een opstand van robots in dit derde seizoen en dat zal niet zo gemakkelijk gaan als ze hoopt. Er is namelijk tegenstand vanuit Maeve, die werkt voor de grote baas van Delos - het bedrijf dat achter de parken zit.

Lees ook: Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

Hieronder kan je de geheime trailer bekijken!


Het derde seizoen van de HBO-serie is vanaf 15 maart weer te zien. In dat seizoen keren niet alleen oude personages terug, maar zullen we ook nieuwe personages ontmoeten. Het gaat dan met name om personages als Caleb, die als gewoon mens te zien is en een heel ander beeld van de mensheid geeft dan Dolores tot nu toe kende.

Lees ook: Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

Lees meer over: Westworld, HBO, Seizoen 3

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws