Josh Brolin (Avengers Endgame) speelt hoofdrol in veelbelovende serie 'Outer Range'

Josh Brolin speelt hoofdrol in serie 'Outer Range'

Met de betrokkenheid van Brad Pitt (als producent) en Josh Brolin, zal de serie ongetwijfeld nog meer groot talent aantrekken.

Zilko Tarici, 28 februari 2020 13:05

Amazon Studios heeft Josh Brolin (Avengers: Endgame) gestrikt voor de hoofdrol in Outer Range, een nieuwe serie van de streamingdienst. Brolin zal de rol spelen van Royal Abbott, een rancher die moet vechten voor zijn grondgebied en familie aan de rand van de wildernis van de Amerikaanse staat Wyoming. Hij ontdekt daar een onbeschrijflijk mysterie dat zijn leven voor altijd zal veranderen.
Outer Range is een creatie van Brian Watkins, een gerenommeerd theaterproducent, die voor het eerst een tv-serie maakt. Watkins en Brolin zullen de serie samen met Zev Borrow, Heather Rae en Brad Pitt produceren. Dit is overigens niet de eerste keer dat Brolin in een tv-serie zijn opwachting maakt, maar het is wel een hele tijd geleden. Zo was hij in 2003 te zien in Mister Sterling en in 1994 in Winnetka Road. Beide series werden echter al snel geschrapt.

Een veelbelovende toekomst
Na het geweld van Deadpool 2 en Avengers: Infinity War en Engame is Brolin nog niet helemaal klaar met blockbusters. Eind dit jaar is hij namelijk te zien in Denis Villeneuve's scifi-epos Dune. Dat wisselt hij echter wel af met dramafilm Flag Day, waarin hij naast Sean Penn en Miles Teller is te zien.

Het is nog onduidelijk wanneer we Outer Range op Amazon kunnen verwachten.

Bron: Variety

Lees meer over: Josh Brolin, Brad Pitt, Outer Range, Amazon, Dune, Avengers Endgame

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws