Heel goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'Lucifer'!

Heel goed nieuws voor fans van 'Lucifer'!

De serie krijgt bijna zeker een zesde seizoen! Dat hadden we niet helemaal meer verwacht.

Jim Pedd, 29 februari 2020 13:15

Fans van televisieserie Lucifer maken constant onzekere tijden door. Nadat de serie tijdens zijn derde seizoen door FOX geannuleerd werd, pikte Netflix de boel op voor een vierde seizoen. Niet lang daarna werd besloten ook een “vijfde en laatste” seizoen te bestellen. En nu wordt er gesproken over een zesde seizoen.
TV Line heeft nu een belangrijke update ten aanzien van dat mogelijke nieuwe seizoen. Een fan vroeg of er nog updates waren, waarop de site kon onthullen dat de gesprekken tussen Warner Bros. Television en Netflix nog in volle gang zijn. “Maar alle partijen zijn optimistisch over de mogelijke nieuwe deal die er komt”.

Lees ook: Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst

Hoeveel afleveringen?
De gedachte is naar het schijnt dat er straks tussen de 10 en 13 nieuwe afleveringen komen. Tegelijk kan het ook zijn dat dit uiteindelijk hoger uitvalt. Seizoen 5 zou immers ook maar 10 afleveringen krijgen en krijgt er nu 16. En die worden in twee delen van 8 per stuk uitgebracht. Als Lucifer terugkeert voor een zesde seizoen, is de serie in elk geval een lang leven beschoren; even lang op Netflix als op FOX.

Lees ook: Goed nieuws voor de fans! 'Lucifer' krijgt mogelijk 6e seizoen

Het vijfde seizoen heeft een rol voor god, een rol voor Eve die terugkeert. Voor de schrijvers zal het daarmee niet gemakkelijk worden om dit met een volgend seizoen te overtreffen.

Bron: CB

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Seizoen 6

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws