Tegenslag voor Marvel-serie 'Moon Knight'

Tegenslag voor Marvel-serie 'Moon Knight'

Het gaat niet zo lekker achter de schermen bij de serie, en dus zijn de opnames een beetje uitgesteld.

Jim Pedd, 29 februari 2020 om 12:09

Heel wat Marvel-fans kijken reikhalzend uit naar Moon Knight. Dat project voor Disney+ moet in 2021 te zien zijn op de streamingdienst. Maar of dat gehaald wordt, is de vraag. De opnames zijn namelijk uitgesteld naar half november. Dan gaan de camera’s rollen in de Pinewood Studios.
Oorspronkelijk zouden de opnames in augustus al van start gaan. De bedoeling was om de camera’s te laten draaien in de Pinewood Studios UK, maar dat is dus verplaatst naar Atlanta. Dat past wel, want andere Disney+-series als Loki, WandaVision en The Falcon and Winter Soldier worden daar ook opgenomen. Waarom de opnames uitgesteld zijn of verplaatst is echter door Disney niet bevestigd.

Lees ook: Marvel-serie 'Moon Knight' krijgt hulp van 'The Witcher'-scenarist

Veel vragen
Er zijn nog veel vragen rond de serie. We weten dat Beau DeMayo zich nu bij het schrijversteam heeft gevoegd en mee moet kijken naar het verhaal. Wat het verhaal wordt is niet duidelijk, dus we weten ook niet tegen welke schurken Marc Spector het in de serie op moet nemen. Wel is duidelijk dat hij een grote rol krijgt in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe en ook een oversteek zal maken naar de MCU-films.

Lees ook: Opnames nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' gaan snel van start

Moon Knight is het alter ego van Marc Spector. Hij was een CIA-agent, die bijna gedood wordt door terrorist Bushman. De Maangod Khonshu redt zijn leven. Nadat hij de Bushman verslaat, wordt Marc de Moon Knight.

Bron: CB

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, Opnames, Marvel, MCU

Populair nieuws