Reverse Flash keert waarschijnlijk terug in 'The Flash'

Reverse Flash keert terug in 'The Flash'

Gaaf! The CW brengt weer een tof personage naar zijn Arrowverse-serie.

Jim Pedd, 29 februari 2020 14:21

Barry Allen heeft het tot nu toe niet gemakkelijk gehad in The Flash. En voorlopig gaat dat niet verbeteren. In dit zesde seizoen gaat de aartsvijand van de Scarlet Speedster terugkeren. Reverse-Flash bleek in de finale van het vijfde seizoen nog springlevend te zijn en hij kreeg een rol in Crisis on Infinite Earth. Dachten we althans, want dat laatste gebeurde niet.
Maar de meest recente aflevering van de serie beloofde dat Eobard Thawne op weg is naar Central City om voor de nodige chaos te zorgen. De afgelopen afleveringen had Nash Wells visioenen van Harrison Wells uit Earth-2. Dat leek onmogelijk, want we hoorden dat Nash de enige Wells zou zijn die de Crisis overleefde. Maar aflevering 13 toonde weer meer versies van Wells.

Lees ook: Bekende schurk terug in 'The Flash'

Grote hint
Aflevering 13, Grodd Friended Me, toonde de grootste hint tot nu toe. In een hal buiten het kantoor van Central City Citizen, wordt Nash bezocht door een echo van Sherloque Wells, die hem waarschuwt dat “hij eraan komt”. Daarop gloeien de ogen van Sherloque in het rood en zien we zijn vorm langzaamaan vibreren. Dat is een forse hint in de richting van het personage, want zo kennen we hem van eerdere afleveringen.

Lees ook: Wally West terug voor cruciale aflevering 'The Flash'

Het is nu dus wachten op het moment dat we hem ook echt te zien krijgen!

Bron: WGTC

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Reverse Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws