Marvel-film heeft impact op verloop 'The Walking Dead'

Door een rol in een Marvel-film moest het verhaal van The Walking Dead aangepast worden.

Bram de Groot, 01-03-2020 13:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het uitdijende universum van Marvel Studios heeft impact op het nog steeds uitdijende universum van The Walking Dead. Doordat een bepaalde actrice een rol heeft in het dit jaar te verschijnen Eternals moest het verhaal van seizoen 10 van The Walking Dead aangepast worden. Let op spoilers!
In The Walking Dead van AMC speelt actrice Lauren Ridloff de rol van het nog redelijk nieuwe personage Connie, het oogappeltje van Dary Dixon (Norman Reedus). Even geleden werd ze aangetrokken voor Eternals van Marvel Studios en het gevolg is dat haar rol aangepast is.

Dood in seizoen 10?
Aan het einde van het eerste deel van seizoen tien zagen we hoe Connie voor dood achtergelaten werd. Dit was met opzet aangezien de dove actrice op dat moment net was aangetrokken om de rol van Makkari te spelen in Eternals.

Lees ook: Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?

"Dat is een zeer treffende observatie. Ja, er is een aspect dat waar is, maar ik denk dat het voor het verhaal eigenlijk heel mooi heeft uitgepakt. Ik denk dat er een aantal echt interessante dingen uit zijn gekomen voor zowel Carol als Daryl," zei showrunner Angela Kang over de situatie tegen NME. "Dus soms als je zulke dingen moet doen om een acteur te helpen, werkt het in het voordeel."

Lees ook: Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale

Bron: NME

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos