search
Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale
Series / Nieuws

Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale

Dit tiende seizoen eindigt, zo lijkt het nu, met een hele grote knaller.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gaat een belangrijk personage dood in The Walking Dead. Althans, daar begint het heel erg op te lijken. De finale van het tiende seizoen krijgt de titel A Certain Doom, wat ook de titel is van verzamelalbum 28.

Er is nog geen synopsis vrijgegeven voor de finale van dit tiende seizoen, maar van de titel kunnen we afleiden dat er een groot sterfgeval zit in de finale. In seizoen 7 was dat nog Sasha en in seizoenen 8 en 9 gebeurde dat niet. Hoe dan ook, weten we wel ongeveer wat er mis zal gaan.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 eindigt met enorme cliffhanger

Wie gaat er dood?
In Volume 28 van de comics, wordt Alexandria aangevallen door Walkers en door Whisperers, allemaal in de nasleep van de dood van Alpha. De boel ziet er heel erg moeilijk uit voor de overlevenden en vooral voor Eugene, die het mogelijk niet gaat redden. Totdat Andrea hem redt. Tragisch genoeg wordt zij juist gebeten door een zombie en overlijdt ze in de armen van haar geliefde Rick Grimes.

Lees ook: 'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!

Natuurlijk kan dat niet een op een herhaald worden. Andrea is dood, en Rick is verdwenen. Maar dat er iemand dood zal gaan, lijkt nu wel zeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen