search

Ons nieuws van zondag 1 maart 2020

Marvel-film heeft impact op verloop 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Marvel-film heeft impact op verloop 'The Walking Dead'

Door een rol in een Marvel-film moest het verhaal van The Walking Dead aangepast worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het uitdijende universum van Marvel Studios heeft impact op het nog steeds uitdijende universum van The Walking Dead. Doordat een bepaalde actrice een rol heeft in het dit jaar te verschijnen Eternals moest het verhaal van seizoen 10 van The Walking Dead aangepast worden. Let op spoilers!

In The Walking Dead van AMC speelt actrice Lauren Ridloff de rol van het nog redelijk nieuwe personage Connie, het oogappeltje van Dary Dixon (Norman Reedus). Even geleden werd ze aangetrokken voor Eternals van Marvel Studios en het gevolg is dat haar rol aangepast is.

Dood in seizoen 10?
Aan het einde van het eerste deel van seizoen tien zagen we hoe Connie voor dood achtergelaten werd. Dit was met opzet aangezien de dove actrice op dat moment net was aangetrokken om de rol van Makkari te spelen in Eternals.

Lees ook: Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?

"Dat is een zeer treffende observatie. Ja, er is een aspect dat waar is, maar ik denk dat het voor het verhaal eigenlijk heel mooi heeft uitgepakt. Ik denk dat er een aantal echt interessante dingen uit zijn gekomen voor zowel Carol als Daryl," zei showrunner Angela Kang over de situatie tegen NME. "Dus soms als je zulke dingen moet doen om een acteur te helpen, werkt het in het voordeel."

Lees ook: Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronavirus zorgt voor probleem 'Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Coronavirus zorgt voor probleem 'Falcon and the Winter Soldier'

Het verhaal van de MCU-serie moet nu aangepast worden door dit virus.

Het coronavirus zorgt nu ook voor problemen in de televisiewereld. Marvel Studios moet delen van het scenario van de serie The Falcon and the Winter Soldier laten herschrijven, om ervoor te zorgen dat de serie gewoon door kan gaan.

MCU Exchange meldt dat de opnameperiode nu langer gaat duren. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat in de serie Falcon en Winter Soldier proberen de wereld te redden van een schurk die een gevaarlijk virus los wil laten op de wereldbevolking. Maar als het coronavirus in augustus daadwerkelijk een pandemie blijkt te zijn, dan is dat misschien wat ongepast.

Lees ook: Gave foto's 'The Falcon and the Winter Soldier' van Marvel Studios!

Script aanpassen
Om die reden heeft Marvel naar het schijnt besloten om de opnames wat te verleggen en het verhaal van de serie aan te passen. Wat er dan precies zal gaan gebeuren wat het verhaal betreft, is niet zeker. Dat de opnames niet volledig stilgelegd zijn, betekent dat er vermoedelijk niet gigantisch veel hoeft te veranderen.

Lees ook: 'Supergirl'-acteur in 'The Falcon and the Winter Soldier'-serie

The Falcon and the Winter Soldier is in augustus 2020 te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawaii Five-0' stopt er na tien jaar mee
Series / Nieuws

'Hawaii Five-0' stopt er na tien jaar mee

De serie was al een reboot, maar bepaald geen onsuccesvolle.

Na tien seizoenen stopt CBS met de reboot van Hawaii Five-0. De serie komt op 3 april tot een einde en in stijl. Namelijk met een twee uur durende finale.

De serie draait om politie in Hawaii en was lange tijd op maandagavond te zien. CBS verplaatste de serie vervolgens voor zeven seizoenen naar de vrijdag, waar de kijkcijfers langzaam terugliepen. Nu staan de kijkcijfers gemiddeld op 7,03 miljoen Amerikanen per aflevering, het minste tot nu toe.

Lees ook: Nieuwe Hawaii Five-0 ster had graag met Grace Park gewerkt

Vertrekkende cast
Deadline meldt dat CBS nu wil stoppen met de serie en dat de finale langer duurt dan normaal. Tegen de tijd dat de aflevering te zien is, heeft de show 240 afleveringen gekregen. De serie zou oorspronkelijk nog doorgaan, maar nu een van de castleden vertrekt, heeft men dus besloten dat het een mooi moment is om ermee te stoppen.

Lees ook: Hawaii Five-0 brengt 'Masi Oka' (even) terug!

De vraag is nu wat CBS straks gaat uitzenden in plaats van deze serie. Dat wordt nog interessant, want de vrijdagavond is behoorlijk competitief.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze sci-fi in prachtige trailer 'Tales From the Loop'!
Series / Trailer

Mysterieuze sci-fi in prachtige trailer 'Tales From the Loop'!

De nieuwe sci-fi serie van Amazon die het onmogelijke onderzoekt. Zeker interessant!

Een serie maken over de kunst? Het kan klaarblijkelijk en dat kan nog best wel eens gaaf uitpakken! Hieronder zie je de eerste trailer voor Tales From the Loop die later dit jaar op de streamingdienst van Amazon verschijnt!

De serie is gebaseerd op de kunst van Simon Stålenhag, een Zweedse ontwerper en muzikant waarvan de laatste jaren heel wat afbeeldingen online verschenen. Hij beeldt vooral een technologische toekomst af in de mooie Scandinavische omgeving.

Trailer Tales From the Loop
De futuristische tv-serie Tales From the Loop is gemaakt door namen als Nathaniel Halpern (Legion), Mark Romanek (Never Let Me Go) en Matt Reeves (The Batman) en er zijn rollen voor Rebecca Hall (Iron Man 3), Paul Schneider (Parks and Rec) en Jonathan Pryce (Game of Thrones). Check de eerste beelden hieronder.



Tales From the Loop verschijnt op 3 april op Amazon Prime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.