search
Max Verstappen boos om Netflix-serie 'Drive to Survive'

Max Verstappen boos om Netflix-serie 'Drive to Survive'

De Nederlandse coureur geeft aan dat de reeks hem niet neerzet zoals hij echt is...

Geoffrey Ketels
Tot dusver verscheen er alleen maar positief nieuws over de Netflix-serie Drive to Survive. Daar komt nu verandering in. Niemand minder dan Max Verstappen heeft namelijk laten optekenen helemaal niet tevreden te zijn met de manier waarop hij in de reeks wordt neergezet.

In een recent interview met ABtalks heeft de Nederlandse Formule 1 racer Max Verstappen aangegeven niet blij te zijn met de manier waarop hij wordt neergezet in de Netflix-serie Drive to Survive. Verstappen zei daar het volgende over:

"Ik denk niet dat de reeks goed weergeeft hoe ik echt ben. Het probleem is dat producenten van zo'n reeks je altijd zo neerzetten zoals zij dat willen. Het is een serie en wat je ook zegt, ze zullen er altijd alles aan doen om er voor te zorgen dat je roekeloos lijkt te zijn. In ieder geval proberen ze er voor te zorgen dat je personage perfect past in "hun" verhaal."

Opwindend
Toen het interview verder werd gezet liet Verstappen zich verder nog het volgende ontglippen;

"De hele reeks draait om opwinding. Het moet opwindend en spannend zijn en dus positioneren ze jou precies op zo'n manier die past bij deze setting. Ze interviewen je verschillende keren en ze gebruiken woorden die je hebt gezegd op verschillende momenten en vooral in verschillende omstandigheden. Helemaal passen doet het in de praktijk dus eigenlijk nooit. Dit heb ik vanaf het begin niet leuk gevonden. Ik hou dan ook veel meer van gewoon een één op één interview met een persoon die me echt wil leren kennen zoals ik ben."

Tot slot liet Verstappen nog optekenen het idee te hebben dat de reeks hem afschildert als arrogant en afwijzend, iets wat volgens de coureur zelf in de praktijk ver van de realiteit is.

Aanbevolen artikelen