search
Nieuw op Netflix: Alle vier de seizoenen van 'Costa!'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Alle vier de seizoenen van 'Costa!'

Netflix heeft in één klap alle vier de seizoenen aan haar aanbod toegevoegd...

Geoffrey Ketels
Eerder raakte al bekend dat Netflix er voor zou kiezen om de reeks Costa! aan haar aanbod toe te voegen. Wel maakte de streamingdienst nog niet bekend om hoeveel seizoenen het precies zou gaan. Daar is nu verandering in gekomen!

Vanaf gisteren, maandag 1 maart 2020 is het mogelijk om alle vier de seizoenen van Costa! te bekijken bij Netflix. De komische dramaserie van Nederlandse bodem beschikt over een absolute topcast. Enkele namen die we in de reeks zien verschijnen zijn dan ook Katja Schuurman, John Wijdenbosch, Georgina Verbaan evenals Daan Schuurmans. Ook andere bekende gezichten zoals Froukje de Both en Sylvie Meis zijn te zien in het zonnige Salou.

Proppers
Costa! is een serie die draait rond de zogenaamde "proppers" van discotheek 'Costa'. Het is hun taak om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen (voornamelijk toeristen en dan nog het liefst van allemaal mooie vrouwen) naar de discotheek worden gelokt. Heel wat mensen zijn groot geworden met deze reeks en keken dan ook best wel uit naar haar komst op Netflix. Ben je klaar voor een gezonde dosis nostalgie? Dan kan het bekijken van de vier seizoenen van Costa! op Netflix daar uiteraard perfect voor zorgen!

De serie Costa! verscheen als vervolg op de gelijknamige film uit 2001. Door de verschillende seizoenen heen werd er regelmatig afscheid genomen van enkele leden van de cast waarna hun plaatsen weer werden ingevuld door andere acteurs en actrices.

Wil jij ook graag terug die heerlijke oude tijd van Costa! herbeleven? Dan is dat dus vanaf nu mogelijk op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen