search
Kick-ass spion in eerste Afrikaanse originele Netflix serie 'Queen Sono'
Series / Nieuws

Kick-ass spion in eerste Afrikaanse originele Netflix serie 'Queen Sono'

Stoere vechtscènes, schietpartijen en auto-achtervolgingen met Afrikaanse super-spion nieuw op Netflix

Netflix zoekt zijn successen over de grens en heeft zijn eerste Afrikaanse originele serie gevonden met het spionage-drama Queen Sono. Deze is volledig door Afrikanen gemaakt, een groot deel van de cast is Afrikaans en de serie is geproduceerd met een Netflix-budget. Queen Sono zal alleen al om die redenen veel kijkers trekken. De spionage actie-serie is vanaf 28 februari wereldwijd te zien.

In de serie speelt de Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi een James Bond-achtige agent die gevaarlijke missies uitvoert. Ze is lid van een ogenschijnlijk kleine Zuid-Afrikaanse inlichtingen eenheid genaamd de Special Operations Group (SOP), die de onrealistisch taak heeft het land en het hele continent te beschermen tegen elke vorm van bedreiging, inclusief terrorisme, corruptie en Europese neo- kolonialisme.

Bekijk op instagram


Queen Sono is bekwaam met verschillende wapens, ze is mooi, sensueel, efficiënt en roekeloos, en neemt natuurlijk risico's waar haar leidinggevenden het niet mee eens zijn. Op de achtergrond worstelt ze met de moord op haar moeder, een prominente activist die werd vermoord onder mysterieuze omstandigheden toen Queen een nog een kind was.

Een andere hoofdrol is weggelegd voor het continent Afrika, want de serie toont prachtige locaties hoe de wereld zelden Afrika te zien krijgt. Queen Sono is opgenomen op 37 verschillende locaties, waaronder steden in Zuid-Afrika, Nigeria, Kenia en Zanzibar.

Bekijk hier de volledige trailer:


Lees ook: Eerste Afrikaanse Netflix-Original 'Queen Sono' komt er aan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen