Opvallende reactie op einde 'Hawaii Five-0'

Opvallende reactie op einde 'Hawaii Five-0'

Het einde van de reeks kwam als een schok voor de fans en zo ook deze reactie...

Geoffrey Ketels, 3 maart 2020 om 11:16

Het is alweer enige tijd geleden dat Daniel Dae Kim en Grace Park er samen voor kozen om hun tijdperk bij Hawaii Five-0 stop te zetten. Een discussie over het loon lag aan de basis van deze beslissing. Daniel Dae Kim komt nu echter met een opvallend statement.
Vrij kort nadat CBS bekend had gemaakt dat er geen nieuw seizoen meer zou komen van Hawaii Five-0 liet Daniel Dae Kim van zich horen op Twitter. Daar gaf hij zijn mening over het toch wel abrupte einde van de populaire reeks. In zijn reactie stond het volgende te lezen:

"Het cancellen van #H50 maakt me triest. Niet alleen zorgde het voor werk voor honderden mensen (en heel wat vrienden), daarnaast heeft het miljoenen opgeleverd voor de economie van het eiland. Misschien nog wel het meest van allemaal betekende de reeks ongelofelijk veel voor de mensen op Hawaii. Series komen en gaan, maar het nalatenschap van Hawaii 5-0 zal altijd blijven bestaan. #Aloha Oe."

Lees ook: 'Hawaii Five-0' stopt er na tien jaar mee

Dankbaar
Ondanks het feit dat Daniel Dae Kim niet in de beste verstandhouding de cast heeft verlaten is het wel zo dat hij altijd heeft benadrukt dankbaar te zijn voor de kans die hij met Hawaii Five-0 heeft gekregen. Toch moet het gezegd dat misschien maar weinigen hadden verwacht dat het einde van de reeks nog een dergelijke reactie zou losmaken bij de acteur.

Lees meer over: Hawaii Five 0, serie, CBS, series, Daniel Dae Kim

Informatie over de serie: Hawaii Five-0

Populair nieuws